LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 12-06-2006, 02:22 PM   #1
Illiterate Iguana
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2006
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Unhappy USB device in Mepis


HI,
I obviously have a problem otherwise I would not be posting here its driving me around the bend.
Although I have been using Linux for a few years, when ever there is a problem I tend to just get my dad to fix it and now im at uni and all on my own

Ok the Problem
> I have a Canon IXUS i7 digital camera and when ever I plug it into my Linux system (mepis) it reconises that its there (YAY) with a pop up window and asks me what I want to do.

> So I click open in new window hoping to get a folder with all my images in it.

BUT no, OH no


>I get a folder which proves that mepis knows a CAMERA is conected via the USB port.

>I click, Then it glitches, Loads, another foler with exactly the same name over and over

system:/media/camera/camera/camera/camera/camera (FOREVER)

> This problem only happens with my digtal camera, Mepis has always reconised CDs and DVDs when inserted into the computer



Has any one had this problem?
and can they help me fix it?
PLEASE

Nattikins

Last edited by Illiterate Iguana; 12-06-2006 at 02:25 PM.
 
Old 12-06-2006, 03:20 PM   #2
pixellany
LQ Veteran
 
Registered: Nov 2005
Location: Annapolis, MD
Distribution: Arch/XFCE
Posts: 17,802

Rep: Reputation: 738Reputation: 738Reputation: 738Reputation: 738Reputation: 738Reputation: 738Reputation: 738
Google using "canon ixus mepis" Some of the hits look promising.

I find it easier to simply connect a USB card reader and grab files that way.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
USB drive not working properly, read only device? (USB key storage device) Arodef Linux - Hardware 14 01-01-2010 08:32 AM
How to force kernel to use a USB 2.0-compatible device (ehci_hcd) as a USB 1.1 device eze Linux - Hardware 0 05-16-2006 06:24 AM
FrameBuffer device + mouse on Mepis jaakkop MEPIS 0 05-28-2005 08:30 AM
Failed to open device /dev/usb/ttyUSB0: No such device efm Linux - Newbie 2 04-04-2005 09:46 PM
HP Deskjet (USB) & CUPS & Slackware 9.1: Unable to open USB device "usb:/dev/usb/lp0&qu arnostienen Slackware 2 01-29-2004 04:22 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:09 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration