LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-22-2007, 10:59 PM   #1
tnvr_80
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2007
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
URGENT!!! Can't use the ATI Radeon X1400 on RedHat Enterprise Linux 4 AS


Hi,

Mine is a Dell Inspiron E1505/6400 Laptop with 256MB ATI Mobility Radeon X1400. My OS is RedHat Enterprise Linux 4 AS. I have downloaded the ati-driver-installer-8.37.6-x86.x86_64.run file and also ran it. It gets installed but when I run 'aticonfig --initial' it show the error message that /etc/X11 is missing template. What could be done in this case please help........................
 
Old 06-23-2007, 12:28 AM   #2
titanium_geek
Senior Member
 
Registered: May 2002
Location: Melbourne Australia
Distribution: it died/ macosx
Posts: 2,478

Rep: Reputation: 50
Hi there, and welcome to LQ!

I understand that this is a very serious problem for you, as indicated by the tone of your post. However, while this community thrives on helping people, it's not appreciated when someone tries to have their question as "better" than anyone else's, marking it with urgent, for example.

Have you used google to search for your error message? What have you tried to fix the problem?

You've also posted this to the wrong sub forum- LQ Suggestions and Feedback is for site stuff, not regular linux questions. I've reported it so a mod can move it to a better spot.

titanium_geek

Last edited by titanium_geek; 06-23-2007 at 12:31 AM.
 
Old 06-23-2007, 09:56 AM   #3
jeremy
root
 
Registered: Jun 2000
Distribution: Debian, Red Hat, Slackware, Fedora, Ubuntu
Posts: 12,353

Rep: Reputation: 3262Reputation: 3262Reputation: 3262Reputation: 3262Reputation: 3262Reputation: 3262Reputation: 3262Reputation: 3262Reputation: 3262Reputation: 3262Reputation: 3262
// moved.

--jeremy
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ubuntu Beryl And ATI X1400 Ricio Ubuntu 1 04-20-2007 06:25 PM
Mandriva 2007 with ATI Mobility Radeon X1400 msandford88 Mandriva 6 10-10-2006 07:18 AM
Can't use the ATI Radeon X1400 on SuSE 10.1 lugia Linux - Hardware 3 08-23-2006 09:06 PM
ATI Radeon X1400 on SuSE 10.1 lugia SUSE / openSUSE 1 07-07-2006 10:34 PM
redhat 8 and ATI Radeon agp 320m (aka Radeon Mobility U1) nelsonnery Linux - Hardware 11 11-06-2003 06:24 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:28 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration