LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 12-24-2009, 03:11 PM   #1
nooby
Member
 
Registered: Oct 2007
Location: Stockholm Sweden
Distribution: Snow Puppy and Fluppy and Lupu frugal install
Posts: 279

Rep: Reputation: 33
[Not solved ] UNetbootin fails to work after install to HDD?


I want to use UNetbootin but every time I start it up it says

something in Swedish that is roughly translated to:
Quote:
UNetbootin are already installed. Do you want to uninstall this installed version?
Which does make no sense. I want to use it and not uninstall it.

I tested to do what they say but that took away the Grub that allowed me to use Linux on the machine.

I used unetbootin to install Puppy 4.3 on my Compaq SR5622SC Vista Desktop to learn more about what unetbootin does

EDIT. Seems to be impossible to make use of UNetbootin if one have done an install and that makes no sense.

So I must be some error. But if it is UNetbootin or Vista acting strangely I don't know.

I tried to rename the program to see if help but it did not.

It is not solved.

I will have to use another computer for doing UNetbootin until somebody tell me how to solve this.

Could someone please help!

Last edited by nooby; 01-17-2010 at 11:57 AM. Reason: Not solved, still fails
 
Old 12-26-2009, 12:05 AM   #2
~sHyLoCk~
Senior Member
 
Registered: Jul 2008
Location: /dev/null
Posts: 1,173
Blog Entries: 12

Rep: Reputation: 129Reputation: 129
So it worked? You should tag the thread as SOLVED. Posting here to take it off the zero reply list.
 
Old 01-16-2010, 03:04 PM   #3
nooby
Member
 
Registered: Oct 2007
Location: Stockholm Sweden
Distribution: Snow Puppy and Fluppy and Lupu frugal install
Posts: 279

Original Poster
Rep: Reputation: 33
Am I alone having this odd problem?

It is not solved.

Last edited by nooby; 01-17-2010 at 11:58 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Use UNetbootin with Ubuntu? Garry | K | E Linux - Software 3 12-23-2009 01:11 PM
unetbootin francois.e Linux - Software 4 10-25-2009 08:26 PM
Extending logical volume LogVol01 Insufficient allocatable logical exte swap space umeshsharma Linux - Newbie 4 06-22-2009 01:26 PM
unetbootin - more troubles yoav_by Linux - Software 13 01-29-2009 10:05 AM
How to Install Unetbootin from within DSL?? rtoney5 DamnSmallLinux 0 10-23-2007 04:21 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:39 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration