LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 01-20-2007, 03:02 PM   #1
begmarz
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2006
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
Unable to get cgi to run on Fedora 5 LAMP


Fedora 5 LAMP setup.
Two NICs;
One to provide a secure web site with dedicated https service for another web site unrelated to this issue. I mention it just FYI.


I need to enable cgi for a site we plan to migrate to this server.
I have a test file that when loaded displays nothing. No error message no code nothing. It is not executing.
I have set the Apache configuration file to execute cgi. I restarted the web server and still find the code not executing.
ScriptAlias has been modified to reflect the cgi-bin of the virtual host file.

As a Linux admin of recent exposure to the server side of things the independent learning curve is steep, needless to say.

---------------------------------------------------------------
AddHandler cgi-script .cgi
Code above has been enabled.

<Directory "/var/www/vhosts/samarkinc.com/">
AllowOverride None
Options ExecCGI
Order allow,deny
Allow from all
</Directory>


I set the chmod to -R 0777 on this dir as well.

---- now I get just a blank page.

Here is the path of the file I am using for the tests.

/var/www/vhosts/samarkinc.com/httpdocs/TESTS

the CGI file is in the TESTS directory.

Here is the URL I use: http://www.samarkinc.com/TESTS/env.cgi
-------------------------------------------------------------
 
Old 01-20-2007, 03:16 PM   #2
btmiller
Senior Member
 
Registered: May 2004
Location: In the DC 'burbs
Distribution: Arch, Scientific Linux, Debian, Ubuntu
Posts: 4,275

Rep: Reputation: 370Reputation: 370Reputation: 370Reputation: 370
Is there anything in the Apache error_log file. Generally it's in /var/log/www or /var/log/httpd. Also look at the access_log file to make sure that the request is getting through.

Do you have virtual hosting set up for your two different IP connections?
 
Old 01-21-2007, 11:19 AM   #3
begmarz
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2006
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: 0
I checked the logs and there are no errors pertaining this issue. There is a warning re: cgi file being writable. . . permission I set for edits.

The second eth1 has been deactivated while I troubleshoot this issue. There will be virtual hosts on it because that is what our CPanel uses.


 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
unable to run pppoe under fedora core 6....help reqd urgently germansailor Linux - Networking 4 12-19-2006 02:34 AM
Run Your Own LAMP Server/Fedora Core 4 installation. homebrewpc Fedora - Installation 1 03-16-2006 12:02 PM
Unable to run Tomcat 5.5.9 on Fedora core 4 tech_j Linux - Software 2 09-04-2005 10:17 AM
Trying to setup a LAMP using Fedora 3 c_ryan Linux - Newbie 5 05-19-2005 01:52 PM
new lamp on fedora 2 rblampain Linux - Software 5 12-06-2004 01:16 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:46 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration