LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 01-18-2007, 05:36 PM   #1
New
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2007
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
"Unable to find device...needed for install


Keep receiving "Unable to find any devices of the type needed for the install process". I had previously installed FC 5 on original machine then transferred files and settings to a new machine with XP installed, tried reloading FC 5 but keep receiving error message. I have tried: a) Fixing the MBR and boot sector of the partition, b) doing a repair install of windows but neither have worked.

Lost
 
Old 01-19-2007, 12:22 PM   #2
jimdaworm
Member
 
Registered: Aug 2003
Location: Spain
Distribution: Ubuntu
Posts: 888

Rep: Reputation: 30
So you are able to successfully boot windows on this machine with the hdd that it has in it? I do not quite understand why you are doing a windows repair?

If you suspect that the hdd might be bad you should download a cd/floppy image from the manufaturers website, boot from it and do a check/scan.

I hope this helps.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"..device eth0 does not seem to be present.." unable to network Redhat GP00 Linux - Networking 28 06-04-2009 11:54 AM
konsole problem: "Unable to open a suitable terminal device" Mistreated Linux - Software 2 11-15-2004 04:24 PM
"Unable to open USB device "usb://hp/LaserJet%201000": No such device" lordshipmayhem Mandriva 2 08-08-2004 05:56 PM
"unable to find device node for /dev/x in /dev!" during install zombiedeth *BSD 0 02-02-2004 03:38 AM
Unable to Find a Valid Frame Buffer Device newinlinux Linux - Newbie 0 01-15-2004 01:17 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:04 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration