LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-14-2001, 11:08 AM   #1
penguinhunter
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2001
Location: Ann Arbor MI
Distribution: Red Hat 6.2 ---> 7.0
Posts: 7

Rep: Reputation: 0
Trouble booting linux up after Xconfigurator


Recently my linux system had been restarted by someone while it was on. This seemed to screw everything up... the screen flickered for about 5 minutes, then there was a message saying:
According to var/run/gdm.pid, gdm was already running (1073819204),
but seems to have been murdered mysteriously.
INIT: Id "x" respawning to fast: disabled for 5 minutes

I was advised that X wasn't running and it might need to be reconfigured, which I did with Xconfigurator.

Now when I boot linux from my Lilo boot, it asks me what startlevel, I know 3 for non GUI and 5 for the graphical interface, but neither worked, in fact I entered number 0-5 and kept getting the same response: no more processes in this runlevel.

In addition at the Lilo boot I also tried:
Linux 3 and
Linux 5

to no avail. Pleeeaaasee help
Thanks

---Mike
 
Old 11-14-2001, 12:00 PM   #2
acid_kewpie
Moderator
 
Registered: Jun 2001
Location: UK
Distribution: Gentoo, RHEL, Fedora, Centos
Posts: 43,417

Rep: Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974
please don't double post

http://www.linuxquestions.org/questi...?threadid=8716
 
Old 11-14-2001, 12:54 PM   #3
penguinhunter
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2001
Location: Ann Arbor MI
Distribution: Red Hat 6.2 ---> 7.0
Posts: 7

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Unhappy

OK sorry,
But I'm guessing that message, that my only help would be forum etiquette?
 
Old 11-14-2001, 03:50 PM   #4
trickykid
LQ Guru
 
Registered: Jan 2001
Posts: 24,149

Rep: Reputation: 235Reputation: 235Reputation: 235
i answered your question in the General forum, well asked a few questions regarding your question.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trouble booting Mandrake Linux 10 Mr.Ampersand() Linux - Software 9 07-27-2004 04:32 PM
Trouble booting windows after installing linux motionman04 Linux - Newbie 7 07-19-2004 02:27 PM
Redhat HP Pavilion monitor XConfigurator trouble RedLightGrnLigh Linux - Hardware 0 09-05-2002 03:22 PM
Trouble booting linux up after using Xconfigurator penguinhunter Linux - General 5 11-15-2001 02:08 PM
trouble with Xconfigurator sloptaco Linux - Software 1 08-12-2001 10:13 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:55 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration