LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-12-2005, 03:22 AM   #1
bijuhpd
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2005
Posts: 28

Rep: Reputation: 15
telnet not working


hi guys,

i am having probs with telnet
it was working before a reboot but after that telnet gone.
in /etc/xinetd.d/ i have krb5-telnet
after starting and restarting the service xinetd
/sbin/chkconfig --list telnet,
/sbin/chkconfig --list telnetd,
all shows
error reading information on service telnetd: No such file or directory
service telnt start
shows
telnet: unrecognized service

can anyone show me a way through which i can get out of this

more than that


my hosts.deny and hosts.allow files in /etc have no additions

i gave telnet 127.0.0.1 and got

Trying 127.0.0.1...
Connected to localhost.localdomain (127.0.0.1).
Escape character is '^]'.

terabyte1 (Linux release 2.6.10-1.770_FC3smp #1 SMP Thu Feb 24 14:20:06 EST 2005) (5)

login: bijuhpd
Password for bijuhpd:
login: Cannot resolve network address for KDC in requested realm while getting initial credentials

hope someone knows a solution for this.

thanks in advance
bijuhpd

Last edited by bijuhpd; 05-12-2005 at 03:28 AM.
 
Old 05-12-2005, 06:52 AM   #2
masand
LQ Guru
 
Registered: May 2003
Location: INDIA
Distribution: Ubuntu, Solaris,CentOS
Posts: 5,522

Rep: Reputation: 58
i have not seen such problem but looks u might get some help from here

http://www.experts-exchange.com/Oper..._20995076.html


regards
 
Old 05-12-2005, 08:09 AM   #3
bijuhpd
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2005
Posts: 28

Original Poster
Rep: Reputation: 15
hi,

thanks a lot

i found in the EE that i may have not installed the correct telnet.
i had the default telnet from the RHE3.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Telnet on LAN not working oPi Linux - Newbie 7 02-03-2005 09:25 AM
Telnet not working mavles Linux - Networking 5 01-07-2005 02:31 AM
telnet is not working JackDante Linux - Newbie 16 08-04-2004 04:48 AM
Telnet not working mbiker Linux - General 3 04-29-2002 05:03 AM
telnet not working keirobyn Linux - Networking 2 01-21-2002 08:20 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:38 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration