LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Linux - Newbie (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-newbie-8/)
-   -   System stuck at "Loading drivers, configuring devices:" (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-newbie-8/system-stuck-at-loading-drivers-configuring-devices-770730/)

linuxlainen 11-22-2009 02:03 AM

System stuck at "Loading drivers, configuring devices:"
 
Hi all,

I've been having several problems with my box, which I thought they were related to HW configurations.
Currently I am using OpenSuse 11.2

Recently, when trying to start the box I get blank screen with a message from my monitor:
Quote:

Out of frequency
I got a temp solution for this by having "vga=800X600" in the boot option.
This worked for while. TOday, when I finally had time to fix my box, I am not able to start the box at all. I'm also neither able to chose the "repair installation" option nor make a new installation.
The box always freezes at this step:
Quote:

Loading drivers, configuring devices:
Any idea what is going on ? Please hlep

ronlau9 11-22-2009 02:23 AM

Quote:

Originally Posted by linuxlainen (Post 3765448)
Hi all,

I've been having several problems with my box, which I thought they were related to HW configurations.
Currently I am using OpenSuse 11.2

Recently, when trying to start the box I get blank screen with a message from my monitor:


I got a temp solution for this by having "vga=800X600" in the boot option.
This worked for while. TOday, when I finally had time to fix my box, I am not able to start the box at all. I'm also neither able to chose the "repair installation" option nor make a new installation.
The box always freezes at this step:


Any idea what is going on ? Please hlep

Can you start the failsafe mode ?
If you can run yast > hardware > monitor and try to reconfigure you monitor and graphic card .
It might be that refresh rate is set to high

linuxlainen 11-22-2009 04:22 AM

Nope, fail safe is not working either :(


All times are GMT -5. The time now is 10:39 AM.