LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-11-2007, 06:30 AM   #1
spsrinu@india.com
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2007
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
system booting problem with xp


Dear friends,
Today i face new problem.that is i have installed redhat9.0.
after installation linux gui is not started.so,i boot with winxp removed linux partitions.after that i am trying to boot but "grub>" is coming.system can't boot with windows xp.but all windows files partitions are there.any one can help regarding in this issue.

Thanking you all,
N.srinivas Reddy

Last edited by spsrinu@india.com; 10-11-2007 at 08:13 AM.
 
Old 10-11-2007, 07:42 AM   #2
Centinul
Member
 
Registered: Jun 2005
Distribution: Gentoo
Posts: 552

Rep: Reputation: 30
First let me try and outline what you did:

1. Windows was preinstalled
2. Installed Redhat
3. Removed Redhat
4. Now getting the "grub>" when you boot?

If that is correct you need to fix your Master Boot Record.

The best way to do it would be to find a Windows XP installation CD and boot with that. I believe there is an option to fix the master boot record. Sorry I can't remember exactly. Google is your friend also!

HTH,

Centinul
 
Old 10-11-2007, 08:09 AM   #3
saikee
Senior Member
 
Registered: Sep 2005
Location: Newcastle upon Tyne UK
Distribution: Any free distro.
Posts: 3,398
Blog Entries: 1

Rep: Reputation: 112Reputation: 112
Task B1 or B2 in the last link of my signature refers. Take your pick.

Last edited by saikee; 10-11-2007 at 08:11 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem installation, messed up booting of my system, help Anthony1uk Linux - Newbie 1 06-20-2006 04:20 PM
Booting problem in a system with xp and feodra subbareddy Linux - Software 7 10-19-2004 08:37 AM
Problem booting (system hangs..) ronaldomenezes Linux - Software 3 06-30-2003 03:56 PM
(about system booting)who can tell me what should I do to resolve this problem??? yunxiang Linux - General 1 04-26-2003 11:38 AM
Booting linux with system commander problem virussx Linux - Software 4 09-09-2002 01:27 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:57 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration