LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 04-05-2006, 08:54 PM   #1
bloodyscript
Member
 
Registered: Apr 2006
Distribution: Sabayon linux 5.1
Posts: 182

Rep: Reputation: 15
sympthony os problem


i recently installed a new os sympthony os now it installed fine so i loged in and it stared out in the terminal so i typed the startx command and it loaded but it went to a gray screen with a mouse pointer thats an x and that was it nothing else appeared i couldnt click i could move the mouse but that was it if any one has any soultion or any possible way i can get it to work right please let me know thank you
 
Old 04-05-2006, 09:00 PM   #2
bloodyscript
Member
 
Registered: Apr 2006
Distribution: Sabayon linux 5.1
Posts: 182

Original Poster
Rep: Reputation: 15
i currently have a dual boot sytem if that would cuase any problem like this it seperated as a 7 gig windows partion 1 gig swap and and 2 gig sympthony linux os i also have a radeon 9200se if that would help in any way shape or form it has a s video dvi and vga port with 768 megs of ram useing a amd athlon 64 3400 on a asus a8v delux board
 
Old 04-06-2006, 09:50 PM   #3
kirtimaan_bkn
Member
 
Registered: Aug 2004
Location: INDIA
Distribution: Various Distros
Posts: 203

Rep: Reputation: 31
It seems that you didn't specified that which will be your default GUI interface. Symphony OS has Mezzo desktop interface which use FVWM window manager.

In terminal, login as root and try :

fvwm config

Configure your interface and then try startx. this should solve your problem.
 
Old 04-08-2006, 10:01 AM   #4
bloodyscript
Member
 
Registered: Apr 2006
Distribution: Sabayon linux 5.1
Posts: 182

Original Poster
Rep: Reputation: 15
it said inviald option when i did fvwm config in the terminal
 
Old 04-08-2006, 09:36 PM   #5
kirtimaan_bkn
Member
 
Registered: Aug 2004
Location: INDIA
Distribution: Various Distros
Posts: 203

Rep: Reputation: 31
can you please post screen output here ?
 
Old 04-09-2006, 05:23 PM   #6
bloodyscript
Member
 
Registered: Apr 2006
Distribution: Sabayon linux 5.1
Posts: 182

Original Poster
Rep: Reputation: 15
it just said inviald option then said fvwm usage and showed all the option and what they did i tired each one and siad it couldnt find the config file

so then i loaded my live cd it loaded fine then i copied the x11 directoriy to the etc/x11 on my hard drive thinking that sice it loaded fine it would work but now it loades then startx x windows itself and goes to a black screen and that it

would it have to do with my installtion becuase i used the debian version rather then choosing the knoppix version or same as cd version

i also couldnt find the file that mentions default window manager
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
perl problem? apache problem? cgi problem? WorldBuilder Linux - Software 1 09-17-2003 08:45 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:08 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration