LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Complete CCNA, CCNP & Red Hat Certification Training Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-02-2012, 11:54 AM   #1
Gnu2Me
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2012
Location: Cyberspace
Distribution: SUSE 12.1
Posts: 2

Rep: Reputation: Disabled
suse12.1,dual SndCrds, all fine Excpt youtube isn't thru SB Live! crd.(Dell x64)


Greetings,

Have x64 box w/ 4gb on Dell gx620, with built-in SndCrd and SndBlaster Live 24bt crd. All is well , except YouTube(FireFox) will not come thru speakers (only thru headphones on builtin crd)

The video images in YT are fine, but the sound is on the motherboard SC. ( so everytime I watch a movie in YT, I have to wear Headphones - not fun with friends over to watch the game !!

D/L'ed movies are fine, music is fine, all other apps (i.e. skype) work just fine - all sound comes out thru the SB speakers - Just not YT on FF !

Ca0106 Live! 7.1 24 bit SB0410 @ 0xdce0 IRQ 16
ICH7 (intel) with AD1981B @ IRQ 23

Have only been using linux for days ! (although have been programming since early 1970's) - so with command lines- pls be descriptive

Not sure it's FF ( 7.n) or changing default (default is SB) or YT, or 12.1 (Rather than 12.2). Tried to d/l new FF to ver 15 ??? , tried to D/L Chrome ( a few issues with that - might try that again 2nite)

Have considered that it 'may' be totem - as I am using KDE not gnome.
Drivers are up2date, and default is SB.

oh, and SB is on irq 16 shared with another, but no conflicts.

Pls advise, Tnx,

Last edited by Gnu2Me; 10-02-2012 at 11:55 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Slackware 13.37 x64 & Windows 7 x64 Dual Boot Issues toolman30044 Slackware 4 08-08-2011 03:39 PM
[SOLVED] No YouTube video when using Firefox, sound okay. Other browsers fine. LinusStallman Linux - Software 6 12-27-2010 04:56 AM
Newbie looking to dual-boot Gloria x64 into a box already running Windows 7 x64 joshuaingram Linux - Newbie 1 12-17-2009 06:48 PM
Sb Live 24 bit refuses to work on OpenSuse 10.2 x64 physix Linux - Hardware 1 02-02-2007 11:58 AM
Wireless card was working fine. Now it isn't. Savet Linux - Wireless Networking 9 06-07-2005 12:25 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:04 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration