LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-18-2004, 02:57 AM   #1
mbjunior99
Member
 
Registered: Feb 2004
Posts: 34

Rep: Reputation: 15
SuSE 9.2 Installation Issues


Hi,

I have been running Mandrake 10.0 for the past few months and have decided to upgrade to SuSE Pro 9.2. When I boot from the CD and choose installation, it goes through and loads some stuff into a ram drive etc and then tries to load the GUI installation. When this happens, all I get is a little silver/grey strip up the top of the screen and I cannot see anything. Is there anyway to run the installation in a very basic GUI mode or text mode only? Or has someone come across this problem and know a fix for it? Any help would be greatly appreciated.

Marcel
 
Old 11-18-2004, 05:03 AM   #2
mbjunior99
Member
 
Registered: Feb 2004
Posts: 34

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Well, I just put a different video card in the PC and bingo ... it's working! Have no idea what the problem may be but if anyone else has this problem and has a spare or old video card lying around, it may do the trick.
 
Old 11-18-2004, 05:07 AM   #3
abisko00
Senior Member
 
Registered: Mar 2004
Location: Munich
Distribution: SuSE, Ubuntu
Posts: 3,513

Rep: Reputation: 58
You could try to set a different resolution on the first installation screen (where you choose the mode of installation. Or try text-based installation and configure your graphics later.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SuSe Installation Issues on SunBlade 100 dortizmx Solaris / OpenSolaris 0 07-19-2005 01:14 PM
SuSe 9.2 installation issues sam_higton SUSE / openSUSE 7 06-10-2005 04:20 AM
Issues with SuSE 9.2 Pro Installation Hambone_20003 Linux - Newbie 8 02-14-2005 06:40 PM
SuSE Linux installation issues... DeanClean Linux - Newbie 1 10-06-2004 05:46 AM
SuSe 8.2 Pro - Installation issues - hangs at hotplugging - usb mrkstate Linux - Software 4 11-17-2003 02:13 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:51 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration