LinuxQuestions.org
LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 05-11-2004, 10:41 PM   #1
PengyDaPenguin
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2004
Distribution: SuSE, Fedora, RedHat, Mandrake, Slackware, Debian
Posts: 12

Rep: Reputation: 0
SuSE 9.1 with Armada m700


Attempting an install of SuSE 9.1 on an older Armada m700 (which in itself sucks) and am getting problems with the display. Has anyone else messed with one of these laptops with a SuSE distro? I had Desktop 1 on there before (which did work), but did a clean install of this version and it's giving me a 'screen burn' effect during the X setup, the likes of which I have not seen since RH9 on an old Presario.
I should mention that I have been playing with all the refresh settings, display settings, etc, with no change. The initial setup works, however, which I find to be quite odd.

Any thoughts?

Last edited by PengyDaPenguin; 05-11-2004 at 10:43 PM.
 
Old 05-12-2004, 08:45 PM   #2
PengyDaPenguin
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2004
Distribution: SuSE, Fedora, RedHat, Mandrake, Slackware, Debian
Posts: 12

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Well I figured it out. It was kind of wierd, but it works now, so that's all I care about. Just in case anyone has this kind of problem in the future.........
During the FIRST boot screen press F2 to change your screen resolution to 1024x768. During the X configuration later on in the install, just use the default values. It works now and I'm happy. WOO!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Xfree86 geometry on Compaq Armada M700 running SUSE 8.2 scollinson Linux - Laptop and Netbook 4 09-17-2005 11:38 AM
Cannot Connect On Compaq Armada M700 snipes107 Linux - Laptop and Netbook 2 07-05-2005 10:37 PM
Armada M700 laptop screen problem Suse 9.1 caulfiek Linux - Laptop and Netbook 1 05-09-2005 02:33 PM
Armada M700 LCD Suse 9.1 Issues caulfiek Linux - Laptop and Netbook 2 04-12-2005 10:23 AM
SUSE 9.2 on Compaq Armada m700 ATI Driver Issue Jeb911 Linux - Laptop and Netbook 1 02-22-2005 05:55 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:07 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration