LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 03-23-2001, 12:36 PM   #1
booboo01de
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2001
Posts: 1

Rep: Reputation: 0

after the boot process finishes (loading initrd & linux )
my machine detects my hd and my cd-rom drives but then everything stops. theres a line which says: Bad ESP value
and before this line there are several lines with three letters (e.g. esp) and behind this letters a value.
can anybody help me i dont know what to do!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
windows xp installation cd doesn't boot after suse installation thearchitect SUSE / openSUSE 8 09-09-2007 04:21 PM
SUSE 9.2 Installation monkeynuts SUSE / openSUSE 9 02-18-2005 07:44 PM
regarding suse installation mannis Linux - Newbie 24 09-24-2004 10:57 AM
SuSE installation (program installation, not os) jasonmantey Linux - Newbie 4 04-15-2004 03:22 PM
apt-ger and java for debain sid green-ears Debian 3 01-01-2004 08:18 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:31 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration