LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Complete CCNA, CCNP & Red Hat Certification Training Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 01-02-2011, 02:01 AM   #1
salimshahzad
Member
 
Registered: Dec 2009
Posts: 200

Rep: Reputation: 15
SSL_read error due of a SSL protocol violation


dear sir

the os is centos 5.5 32 bitsm running axigen mail server on it, no other services, i reset the browswer firefox, ie 7 also cookies all are enabld

i try restart application service also emails everything working fine, i need to know what could be all possible

i do have problem with our application when i try to access port
https://10.10.10.141:9000

it says below message
Jan 2 09:19:49 sa1 Axigen[28495]: INFO: Axigen Mail Server ready for requests
Jan 2 09:20:56 sa1 Axigen[28495]: ERROR: SSL_read error due of a SSL protocol violation.
Jan 2 09:27:45 sa1 last message repeated 2 times
Jan 2 09:27:59 sa1 last message repeated 2 times
Jan 2 09:33:44 sa1 Axigen[28495]: ERROR: SSLError: error:1407609C:SSL routines:SSL23_GET_CLIENT_HELLO:http request
Jan 2 09:34:26 sa1 last message repeated 2 times
Jan 2 09:36:41 sa1 Axigen[28495]: ERROR: SSLError: error:1407609C:SSL routines:SSL23_GET_CLIENT_HELLO:http request

also on webpage it says

"In order to access AXIGEN Webadmin,
you must enable Cookies in your browser!"

kind regards
 
Old 01-19-2011, 07:45 PM   #2
unSpawn
Moderator
 
Registered: May 2001
Posts: 29,331
Blog Entries: 55

Rep: Reputation: 3529Reputation: 3529Reputation: 3529Reputation: 3529Reputation: 3529Reputation: 3529Reputation: 3529Reputation: 3529Reputation: 3529Reputation: 3529Reputation: 3529
Quote:
Originally Posted by salimshahzad View Post
ERROR: SSLError: error:1407609C:SSL routines:SSL23_GET_CLIENT_HELLO:http request
"1407609C" means the server expects a SSL-ized conversation but the client sends plain HTTP requests. If you can try configuring it for the default HTTPS port TCP/443?


//NTLB
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LXer: Microsoft: GPL Linux code release not due to violation LXer Syndicated Linux News 0 07-24-2009 04:40 PM
PHP SMTP connection to gmail SMTP protocol violation ratcateme Programming 9 02-23-2009 04:58 AM
update ssl due to insecurity sir-lancealot Linux - Server 2 11-15-2007 10:04 AM
Fastest protocol, SSH, SSHFS, VPN, TLS/SSL Akonbobot Linux - Security 4 05-12-2007 09:20 PM
Error USB-HUC on booting due in mdk10 due to mx700 Boudewijn Mandriva 4 10-09-2004 09:36 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:20 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration