LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 12-05-2004, 02:21 AM   #1
shahab_faghihi
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2004
Location: Iran , Tehran
Distribution: Mandreck
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
Unhappy sound problem ...


Hi guys.
I still got this damn problem ... I could take back Kmix icon on my task bar but most of the times when I start my Mandrake Linux it is MUTED !!!! and when i remove the mute check i still get nothing from my speakers ... sometimes it happens not to be muted the next time I turn the mandrake on !!!!! I dunno what to do with this damn problem !!!! HELP ME PLZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ((((((((((((((((((((((((
With alot of thanks.
Shahab.
 
Old 12-05-2004, 03:18 AM   #2
binarybob0001
Member
 
Registered: Dec 2004
Distribution: Debian Wheezy
Posts: 441

Rep: Reputation: 30
This is the blind leading the blind, but that really sounds like a bug. If you are running ALSA try running "alsamixer" and then "alsactl store." If that doesn't work upgrade. Often times, strange things like that get corrected in later releases.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sound Problem: ESS (ES1869F-Chipset) No Sound computer_kid Slackware 9 08-02-2006 09:41 PM
Other problem with the sound in Mandrake - onboard sound card Swetko Linux - Hardware 24 06-19-2006 04:27 PM
5.1 sound problem (sound blaster live and suse) shadout Linux - Hardware 11 06-24-2005 01:46 AM
No sound, problem with sound card install? ak4me Linux - Hardware 2 03-06-2004 05:01 PM
Sound problem after installing/uninstalling JACK sound server bastupungen Linux - Software 1 02-28-2004 01:50 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:22 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration