LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Linux Power User Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-08-2004, 11:59 AM   #1
Sathington
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2004
Distribution: Slackware 9.1
Posts: 12

Rep: Reputation: 0
sound in flashplayer


Hi all

I am using slackware 9.1 and just installed Firefos and flashplayer 6. here is the problem. the graphics work great, but no sound. I do have sound in everything else. xmms etc. what is strange to me is that the flash sound id working in the Konqueror web browser, but none of the other.

any suggestions?

(My computer is a Thinkpad A22m)

Sath
 
Old 05-28-2004, 09:29 PM   #2
cevjr
Member
 
Registered: Jul 2003
Location: USA
Distribution: Slack 12.2 and Ubuntu 9.04
Posts: 61

Rep: Reputation: 15
this is not a permissions problem.
if problem occurs in KDE
go to K/ Settings /Control Center/Sound& MultiMedia/Sound SYstem
uncheck Start aRTS soundserver

log off/log back in

open up a terminal window and type esd

open up mozilla and try the web site giving you the flash sound problem

Everything should work

configure your X startup script and make sure esd loads
automatically

if problem occurs in another X windows just make sure esd is running

** this is not an Alsa solution
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No sound in flashplayer-mozilla after killing and starting esd PatrickMay16 Ubuntu 0 10-03-2005 09:48 AM
flashplayer jay_deacon Linux - Newbie 2 09-13-2004 03:57 AM
flashplayer 7 paul62 Linux - Software 9 09-07-2004 02:54 AM
sound perfect + flashplayer no sound edotom Linux - Hardware 0 04-28-2004 09:11 AM
Firebird, Flashplayer, No Sound/Audio as User Texicle Linux - Software 2 01-19-2004 10:08 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:55 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration