LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Linux Power User Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-18-2014, 09:04 AM   #1
manoto
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2014
Posts: 2

Rep: Reputation: Disabled
some kind of error


hello
I implement pid queue control algurithm in ns 2.35
after implementing ns pid.tcl
I have this error


invalid command name "Queue/pid"
while executing
"Queue/pid create _o52 "
invoked from within
"catch "$className create $o $args" msg"
invoked from within
"if [catch "$className create $o $args" msg] {
if [string match "__FAILED_SHADOW_OBJECT_" $msg] {
delete $o
return ""
}
global errorInfo
error "class $..."
(procedure "new" line 3)
invoked from within
"new Queue/$qtype"
("default" arm line 3)
invoked from within
"switch -exact $qtype {
ErrorModule {
if { [llength $args] > 0 } {
set q [eval new $qtype $args]
} else {
set q [new $qtype Fid]
}
}
intserv {
set qtyp..."
(procedure "_o3" line 14)
(Simulator simplex-link line 14)
invoked from within
"_o3 simplex-link _o16 _o19 1.5Mb 20ms pid"
("eval" body line 1)
invoked from within
"eval $self simplex-link $n1 $n2 $bw $delay $type $args"
(procedure "_o3" line 8)
(Simulator duplex-link line 8)
invoked from within
"$ns duplex-link $node_(r1) $node_(r2) 1.5Mb 20ms pid "
(file "pid.tcl" line 24)


can any one help me to solve this kind of error??

thanks
 
Old 11-19-2014, 10:55 PM   #2
nbritton
Member
 
Registered: Jun 2013
Location: Dubuque, IA
Distribution: Red Hat Enterprise Linux, Mac OS X, Ubuntu, Fedora, FreeBSD
Posts: 87

Rep: Reputation: Disabled
Format your code, and then repost your question here.

Last edited by nbritton; 11-19-2014 at 11:01 PM.
 
Old 11-20-2014, 04:09 PM   #3
manoto
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2014
Posts: 2

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
a new error

[QUOTE=nbritton;5272246]Format your code, and then repost your question here.[/QU


hi nbritton


I have a new error if u can help me


when I executed the pid.tcl code, this error has appeard



rong # args: should be "_o3 self class proc n1 n2 bw delay type ..."
(Simulator duplex-link line 1)
invoked from within
"$ns duplex-link $nc0 $nc1 15Mb 5ms "
(file "pid1.tcl" line 26)


what should I do??


Thanks
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] I am really confused with this kind of compilation error.. cuiy0001 Programming 5 05-08-2013 04:51 AM
some kind of error... Blal0ck Fedora 2 02-07-2011 05:14 AM
installed windows xp on linux computer = error 17 - kind of solved :P k@rli Linux - Newbie 21 01-05-2011 09:23 AM
yast error installing packages of any kind netsurf SUSE / openSUSE 1 06-15-2005 04:20 PM
kind of a programming quesion...kind of not tho jhorvath Programming 2 06-30-2003 11:05 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:09 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration