LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-03-2014, 12:14 PM   #1
b0b
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2014
Posts: 5

Rep: Reputation: Disabled
Shockwave flash failed zorin 7.1 lite


Zorin 7.1 Lite is working good in my 10 year old Compac Presario 2800 Athlon 512 MB Ram . No problems at all BUT when I go to youtube and watch a video a yellow strip appears across the screen that says "Shockwave Flash Has Failed " or something like that . How can I turn this off ? everything works fine even the youtube videos so why the error message ? is the Chrome web browser trying to download the Windows version of Shockwave flash or something . This is no big problem but if I can disable this error message that would be nice so it does not pop up all the time .

THANK YOU ! b0b Cassopolis Michigan
 
Old 05-03-2014, 08:33 PM   #2
rokytnji
LQ 5k Club
 
Registered: Mar 2008
Location: Waaaaay out West Texas
Distribution: AntiX 17 , ChromeOS
Posts: 5,101
Blog Entries: 20

Rep: Reputation: 2380Reputation: 2380Reputation: 2380Reputation: 2380Reputation: 2380Reputation: 2380Reputation: 2380Reputation: 2380Reputation: 2380Reputation: 2380Reputation: 2380
Quote:
Zorin 7.1 Lite is working good in my 10 year old Compac Presario 2800 Athlon 512 MB Ram
Howdy and Welcome b0b

I noticed you are running a older laptop like I do though mine is older

Code:
$ inxi -Fxz
System:    Host: biker Kernel: 3.12.1-antix.1-486-smp i686 (32 bit gcc: 4.7.3) 
           Desktop: IceWM 1.3.7 Distro: antiX-13_386-full Luddite 01 June 2013 
Machine:   Mobo: IBM model: 2628TWU
           Bios: IBM v: KXET33WW (1.06 ) date: 09/05/2001
CPU:       Single core Pentium III (Coppermine) (-UP-) cache: 256 KB clocked at 1000 MHz
           flags: (pae sse) bmips: 1992 
Graphics:  Card: Advanced Micro Devices [AMD] ATI Rage Mobility P/M AGP 2x
           bus-ID: 01:00.0
           Display Server: X.Org 1.12.4 drivers: ati (unloaded: fbdev,vesa) FAILED: mach64
           Resolution: 1024x768@87.0hz
           GLX Renderer: Gallium 0.4 on softpipe
           GLX Version: 2.1 Mesa 8.0.5 Direct Rendering: Yes
Audio:     Card Cirrus Logic CS 4614/22/24/30 [CrystalClear SoundFusion Audio Accelerator] 
           driver: snd_cs46xx bus-ID: 00:05.0 
           Sound: ALSA v: k3.12.1-antix.1-486-smp
Network:   Card-1: 3Com 3c556B CardBus [Tornado]
           driver: 3c59x port: 1800 bus-ID: 00:03.0
           IF: eth0 state: down mac: <filter>
           Card-2: Ralink RT2561/RT61 802.11g PCI
           driver: rt61pci v: 2.3.0 bus-ID: 06:00.0
           IF: wlan0 state: up mac: <filter>
Drives:    HDD Total Size: 20.0GB (-)
           ID-1: /dev/sda model: IC25N020ATCS04 size: 20.0GB
Partition: ID-1: / size: 18G used: 15G (89%) fs: ext4 dev: /dev/sda1 
           ID-2: swap-1 size: 1.12GB used: 0.01GB (1%) fs: swap dev: /dev/sda2 
Sensors:   System Temperatures: cpu: 52.0C mobo: 46.0C 
           Fan Speeds (in rpm): cpu: 0 
Info:      Processes: 100 Uptime: 5:30 Memory: 309.2/500.4MB 
           Init: SysVinit runlevel: 5 Gcc sys: 4.7.2 
           Client: Shell (bash 4.2.371) inxi: 2.1.18
Because mine is old. I have to run a older version of flash player.
I am not saying this is the case with you because I have not seen enough
on the specs of the computer you are running on.

So because mine is old. I run the Flash 10.3r183 to get best results.

Since we don't know the details on yours

http://www.linuxquestions.org/questi...us-4175420481/

Edit: Does not Chrome browser run it;s own version of Pepperflashplayer supplied by Chrome. Which I do not run.
I am posting in Iceweasel browser,

Last edited by rokytnji; 05-03-2014 at 08:35 PM.
 
Old 05-04-2014, 04:30 AM   #3
ondoho
LQ Addict
 
Registered: Dec 2013
Posts: 5,928

Rep: Reputation: 1408Reputation: 1408Reputation: 1408Reputation: 1408Reputation: 1408Reputation: 1408Reputation: 1408Reputation: 1408Reputation: 1408Reputation: 1408
Quote:
Originally Posted by b0b View Post
when I go to youtube and watch a video a yellow strip appears across the screen that says "Shockwave Flash Has Failed " or something like that . How can I turn this off ? everything works fine even the youtube videos so why the error message ?
i think youtube has a fallback player for when flash fails.
i have seen this myself (videos playing on youtube despite error message).

other than that, what rokytnji said.
 
Old 05-04-2014, 08:08 AM   #4
b0b
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2014
Posts: 5

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Smile flash player failure

Quote:
Originally Posted by ondoho View Post
i think youtube has a fallback player for when flash fails.
i have seen this myself (videos playing on youtube despite error message).

other than that, what rokytnji said.

Thanks guys Good info . Every day I learn a little more . b0b
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Zorin lite 7.1 want to add a second HD b0b Linux - Newbie 2 04-30-2014 08:37 PM
Setting up firewall in Zorin lite tld6008 Zorin OS 2 04-06-2014 08:17 AM
LXer: Zorin OS 6 Lite - The Lite Fantastic LXer Syndicated Linux News 0 10-05-2012 08:40 AM
problems with shockwave flash player in zorin 6 lite (lubuntu) Tom Nichol Ubuntu 0 09-30-2012 10:58 PM
Zorin OS Lite crammedshelfish Linux - Distributions 3 10-29-2010 11:11 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 09:46 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration