LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-20-2009, 06:25 AM   #1
Erameh
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2009
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Sendmail-msp error message


I receive the error below every twenty minutes:

Delivered-To: postmaster@socotherm-nigeria.com
Return-Path: <smmsp@socotherm-nigeria.com>
Received: from localhost (localhost [127.0.0.1])
(uid 112)
by mailserver with local; Tue, 20 Oct 2009 09:00:02 +0100
id 00D6C03A.4ADD6E02.00007F0C
From: CronDaemon <root@socotherm-nigeria.com>
To: root@socotherm-nigeria.com
Subject: Cron <smmsp@mailserver> test -x /etc/init.d/sendmail && /usr/share/sendmail/sendmail cron-msp
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
X-Cron-Env: <MAILTO=root>
X-Cron-Env: <SHELL=/bin/sh>
X-Cron-Env: <HOME=/var/lib/sendmail>
X-Cron-Env: <PATH=/usr/bin:/bin>
X-Cron-Env: <LOGNAME=smmsp>
Message-ID: <courier.4ADD6E02.00007F0C@socotherm-nigeria.com>
Date: Tue, 20 Oct 2009 09:00:02 +0100

/usr/share/sendmail/sendmail: 1248: /usr/sbin/sendmail-msp: not found
 
Old 10-20-2009, 07:18 PM   #2
gilead
Senior Member
 
Registered: Dec 2005
Location: Brisbane, Australia
Distribution: Slackware64 14.0
Posts: 4,125

Rep: Reputation: 164Reputation: 164
You haven't given us any information about the system you're running. Is your box socotherm-nigeria.com or are you just trying to remove that email from the queue? The cron job isn't finishing because it can't find /usr/sbin/sendmail-msp so maybe your sendmail isn't properly installed.
 
Old 10-21-2009, 01:28 AM   #3
Erameh
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2009
Posts: 2

Original Poster
Rep: Reputation: 0
I am running UBUNTU Linux 9.04. Yes, my box is socotherm-nigeria.com. I checked the Synaptic Package editor, and Sendmail is installed. I have uninstalled and installed again and it is still the same thing.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sendmail-msp chron-ic problem.. guthrie Linux - Software 1 08-13-2009 07:30 AM
Sendmail, authentication using smarthost only works for MTA, not for MSP moesasji Linux - Server 0 05-19-2008 06:37 PM
openBSD 3.5 sm-msp-queue error ? smurfzilla *BSD 5 08-31-2004 11:05 AM
sendmail, sm-msp-queue for outgoing logfile after ssl lildrummerboy Linux - Newbie 0 07-26-2004 09:09 AM
sendmail error message kafnir Linux - Networking 1 06-21-2004 10:34 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:34 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration