LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-04-2011, 07:16 PM   #1
aicaicai
Member
 
Registered: Aug 2011
Posts: 40

Rep: Reputation: Disabled
segment fault after add new protocol when simulate


there is an error when i simulate after adding a new protocol on ubuntu 11.04 as fellows:
0x003e0d6e in vfprintf () from /lib/i386-linux-gun/libc.so.6
please help me.thank you very much
 
Old 09-05-2011, 07:09 AM   #2
smallpond
Senior Member
 
Registered: Feb 2011
Location: Massachusetts, USA
Distribution: CentOS 6 (pre-systemd)
Posts: 2,775

Rep: Reputation: 746Reputation: 746Reputation: 746Reputation: 746Reputation: 746Reputation: 746Reputation: 746
Quote:
Originally Posted by aicaicai View Post
there is an error when i simulate after adding a new protocol on ubuntu 11.04 as fellows:
0x003e0d6e in vfprintf () from /lib/i386-linux-gun/libc.so.6
The stack trace should show you where the mistake in your code is calling vfprintf.
Track down which argument you are passing is an uninitialized pointer, or freed memory, or whatever else would cause it to attempt to access the wrong memory location.
 
Old 09-05-2011, 07:16 AM   #3
aicaicai
Member
 
Registered: Aug 2011
Posts: 40

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
now when i tar ns-allinone-2.34 again,when i cd /usr/local/ns2/ns-allinone-2.34/nam-1.14.the NAM can't open.There is an error as fellows:
/lib/i386-linux-gun/libc.so.6(_fortify_fail+0x50)[0x1f9df0]

---------- Post added 09-05-11 at 07:17 AM ----------

what's wrong with it?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
segment fault in artd slzckboy Linux - General 1 01-16-2006 03:14 PM
Segment Fault IPW2200BG kellinjar Linux - Networking 0 01-15-2006 10:16 PM
why segment fault? andrewnow Programming 2 05-19-2005 08:16 AM
segment fault? melodious Fedora - Installation 1 10-25-2004 10:35 PM
What is a segment fault Dumpsterm0uth Linux - General 9 08-03-2003 03:19 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 10:08 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration