LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 02-17-2004, 12:13 PM   #16
dauphinfay
Member
 
Registered: Jan 2004
Location: Earth
Distribution: Ubuntu
Posts: 287

Original Poster
Rep: Reputation: 30

TY for your patience PD. i simply don't have enough experience for this problem so i went ahead and installed slack 9.1 and am quite pleased. it installed alsa and i now have been able to set and save the sound settings so i need not have to readjust the sound after every boot. i still only have one sound app at a time but this is more acceptable then it was.

the card is a sb128 i believe. im really not sure. i bought it over a year ago and im not sure how to tell within linux... other than the fact that it uses the en1371 driver. i am going to try and set artsd and see if that will give me multi app sound.

again thanx, PD
 
Old 02-17-2004, 12:21 PM   #17
dauphinfay
Member
 
Registered: Jan 2004
Location: Earth
Distribution: Ubuntu
Posts: 287

Original Poster
Rep: Reputation: 30
no go on artsd
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RH9 & ALi M5451 sound dchoe Linux - Newbie 5 07-20-2007 05:41 AM
Poor sound quality on ALC850 onboard sound (FC3) c_ryan Linux - Hardware 3 05-20-2005 04:58 AM
Need Help, Compaq presario sound card (ALI 5451) Mandrake 10.0 netvistki Linux - Laptop and Netbook 3 09-02-2004 11:05 AM
ALi 5451 sound gripe on RH 9 sardaukar_siet Linux - Distributions 8 12-05-2003 04:09 PM
midi / synth sound with SIS7012 aka Intel i8x0 onboard sound card does not work wahwah Linux - Hardware 1 11-10-2003 06:25 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:21 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration