LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 07-10-2009, 12:32 PM   #1
ThunderStrick
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2009
Posts: 6

Rep: Reputation: 0
Question Running Eclipse in RedHat ?


I am having strange problem with Eclipse!
I install Eclipse and run it and it work perfect!
That was two days back!
Today I try to open up Eclipse It won't run!
way I execute to run eclipse
=============================
cd /usr/eclipse/eclipse
./eclipse
=============================

is there any memory stuff I need to modify!!!
Only thing I did before and now is I install Tomcat and Jboss in my Box!

[root@hostnamets eclipse]# free m
total used free shared buffers cached
Mem: 4051628 1690536 2361092 0 94764 959484
-/+ buffers/cache: 636288 3415340
Swap: 2031608 0 2031608

======================================
[root@hostnamets eclipse]# df -m
Filesystem 1M-blocks Used Available Use% Mounted on
/dev/mapper/VolGroup00-LogVol00
141567 12382 121880 10% /
/dev/sda3 190 18 163 10% /boot
tmpfs 1979 0 1979 0% /dev/shm
/dev/mapper/VolGroup00-LogVol05
3968 3325 439 89% /home
/dev/mapper/VolGroup00-LogVol03
3968 138 3626 4% /tmp
/dev/mapper/VolGroup00-LogVol02
7936 4915 2612 66% /usr
/dev/mapper/VolGroup00-LogVol04
3968 864 2900 23% /var
[root@hostnamets eclipse]#


Any clue ?
Thanks
TS

Last edited by ThunderStrick; 07-10-2009 at 01:23 PM.
 
Old 07-10-2009, 01:52 PM   #2
acid_kewpie
Moderator
 
Registered: Jun 2001
Location: UK
Distribution: Gentoo, RHEL, Fedora, Centos
Posts: 43,415

Rep: Reputation: 1968Reputation: 1968Reputation: 1968Reputation: 1968Reputation: 1968Reputation: 1968Reputation: 1968Reputation: 1968Reputation: 1968Reputation: 1968Reputation: 1968
Well what happens when you try to run it??
 
Old 07-10-2009, 04:23 PM   #3
John VV
Guru
 
Registered: Aug 2005
Posts: 13,459

Rep: Reputation: 1799Reputation: 1799Reputation: 1799Reputation: 1799Reputation: 1799Reputation: 1799Reputation: 1799Reputation: 1799Reputation: 1799Reputation: 1799Reputation: 1799
what is the ERROR
 
Old 07-10-2009, 09:43 PM   #4
ThunderStrick
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2009
Posts: 6

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Question

When I run I got no error nothing! It is strange!

[root@hostnamets eclipse]# pwd
/usr/eclipse/eclipse
[root@hostnamets eclipse]# ./eclipse
[root@hostnamets eclipse]#

It is strange!

Here are the info of OS
=========================
[root@hostnamets eclipse]# ls /etc/*release*
/etc/redhat-release

/etc/lsb-release.d:
core-3.1-amd64 core-3.1-noarch graphics-3.1-ia32
core-3.1-ia32 graphics-3.1-amd64 graphics-3.1-noarch
===========================================
[root@hostnamets eclipse]# lsb_release -d
Description: Red Hat Enterprise Linux Server release 5.3 (Tikanga)
[root@hostnamets eclipse]#
================================
[root@hostnamets eclipse]# uname -a
Linux hostnamets 2.6.18-128.1.10.el5 #1 SMP Wed Apr 29 13:53:08 EDT 2009 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
[root@hostnamets eclipse]#
=============================
Thanks
TS

Last edited by ThunderStrick; 07-10-2009 at 09:57 PM.
 
Old 07-10-2009, 11:48 PM   #5
John VV
Guru
 
Registered: Aug 2005
Posts: 13,459

Rep: Reputation: 1799Reputation: 1799Reputation: 1799Reputation: 1799Reputation: 1799Reputation: 1799Reputation: 1799Reputation: 1799Reputation: 1799Reputation: 1799Reputation: 1799
how did you install eclipse ? With yum ?
if so then is there a program link in
Applications / Programming

or did you build it from the java source

Have you changed Java in the last few days ?
Or one of the MANY dependencies ?

i don't run eclipse ( i use Anjuta )
 
Old 07-11-2009, 06:16 PM   #6
ThunderStrick
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2009
Posts: 6

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Question

I Install eclipse by downloading
eclipse-jee-galileo-linux-gtk-x86_64.tar.gz
file.

Strange is that I did not change anything before it give problem.
It was working fine and now when I try to run
./eclipse
nothing happen?

Any help ?
Thanks
TS
 
Old 07-12-2009, 12:41 PM   #7
ThunderStrick
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2009
Posts: 6

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Question

strange thing is I install Netbeans and dammmm it work but not eclipse?
it is crazy?
Thanks
TS
 
Old 07-12-2009, 01:37 PM   #8
Wim Sturkenboom
Senior Member
 
Registered: Jan 2005
Location: Roodepoort, South Africa
Distribution: Slackware 10.1/10.2/12, Ubuntu 12.04, Crunchbang Statler
Posts: 3,786

Rep: Reputation: 282Reputation: 282Reputation: 282
Might be wrong, but what does the J in JBoss stand for? Can't that have broken something somewhere?
 
Old 07-12-2009, 10:59 PM   #9
rak.dontmess
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2009
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
probably, theres already some eclipse process running ... kill that first or a reboot might help.just do ps -e | grep eclipse
 
  


Reply

Tags
eclipse, redhat


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
trouble running Eclipse carlyno Debian 3 04-03-2007 06:48 AM
eclipse running problem Rohan_mk1 Linux - Software 0 10-27-2006 06:04 AM
error running eclipse rich_montana Linux - Software 1 11-18-2005 04:04 AM
Problem running Eclipse 3.0 on RedHat Linux 9.0 kasturiranganr Linux - Software 3 09-02-2004 04:14 PM
Problem's running eclipse UmneyDurak Linux - Software 2 09-01-2004 10:29 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:25 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration