LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 12-12-2012, 02:36 PM   #1
scarfinv
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2012
Posts: 3

Rep: Reputation: Disabled
RHEL6 2.6.32 Machine hanging at boot NETDEV_UNREGISTER lo


Okay, I've been given a Linux machine and have managed to get myself messed up somehow.

Basically, my machine seems to hang when I try to boot, I just get a black screen with a flashing cursor.

I shut it down using the power button, and tried the "Failsafe Boot".

I get screens full of stuff (with green OKs), and then it hangs with the last line displaying:

libfcoe_device_notification: NETDEV_UNREGISTER lo

At this point I have no idea what to do! How can I debug/fix resolve this issue? How can I get the graphical interface back. (The last thing I did before this happened was run a system-config-display package, which was hopefully to create a xorg.conf file)

Is there a way to manually get into the file system and remove/rename that file? Anything else I can try?

I have a flashing cursor after the NETDEV_UNREGISTER lo line - is there some sort of command I can enter and if so how?
 
Old 12-12-2012, 03:11 PM   #2
sharadchhetri
Member
 
Registered: Aug 2008
Location: INDIA
Distribution: Redhat,Debian,Suse,Windows
Posts: 179

Rep: Reputation: 23
Quote:
Originally Posted by scarfinv View Post
Okay, I've been given a Linux machine and have managed to get myself messed up somehow.

Basically, my machine seems to hang when I try to boot, I just get a black screen with a flashing cursor.

I shut it down using the power button, and tried the "Failsafe Boot".

I get screens full of stuff (with green OKs), and then it hangs with the last line displaying:

libfcoe_device_notification: NETDEV_UNREGISTER lo

At this point I have no idea what to do! How can I debug/fix resolve this issue? How can I get the graphical interface back. (The last thing I did before this happened was run a system-config-display package, which was hopefully to create a xorg.conf file)

Is there a way to manually get into the file system and remove/rename that file? Anything else I can try?

I have a flashing cursor after the NETDEV_UNREGISTER lo line - is there some sort of command I can enter and if so how?

run the system in runlevel 1.
after login.
take the backup of xorg.conf to xorg.conf.bak and remove orginal
xorg.conf.
Then restart the system
 
1 members found this post helpful.
Old 12-12-2012, 03:16 PM   #3
sharadchhetri
Member
 
Registered: Aug 2008
Location: INDIA
Distribution: Redhat,Debian,Suse,Windows
Posts: 179

Rep: Reputation: 23
Quote:
Originally Posted by sharadchhetri View Post
run the system in runlevel 1.
after login.
take the backup of xorg.conf to xorg.conf.bak and remove orginal
xorg.conf.
Then restart the system
Reference to start in runlevel 1. http://sharadchhetri.com/2009/03/10/...n-run-level-1/
Method is same for Redhat 6.x versions
 
2 members found this post helpful.
Old 12-13-2012, 11:07 AM   #4
scarfinv
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2012
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Thank you so much! I'm up and running again.
 
Old 12-14-2012, 12:14 PM   #5
sharadchhetri
Member
 
Registered: Aug 2008
Location: INDIA
Distribution: Redhat,Debian,Suse,Windows
Posts: 179

Rep: Reputation: 23
Quote:
Originally Posted by scarfinv View Post
Thank you so much! I'm up and running again.
if problem is solved kindly select it as solved and close the thread
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
libfcoe_device_notification; NETDEV_UNREGISTER lo karthikcr Linux - Newbie 5 11-23-2012 06:01 AM
Configure SSH port forwarding on RHEL6 Machine anas_lko Linux - Server 3 03-05-2012 05:32 AM
[RHEL6] Can't boot X Window jcky Linux - Newbie 1 06-04-2011 11:23 PM
[SOLVED] accessing the nfs share from remote machine using nautilus in RHEL6 neonate Linux - Desktop 1 03-20-2011 09:21 PM
synaptic hanging on low resourced machine Crasherz Linux - Software 2 12-24-2003 06:40 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:52 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration