LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 01-09-2003, 11:53 AM   #1
nihility
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2003
Distribution: Redhat linux 8.0
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
Unhappy Redhat 8 wont load into gui


I recently got red hat 8 and after the installation and reboot, it asks me to login. The screen keeps randomly flickering black, after a few flickers it goes to a screen saying it cant start x and then it lets me looks at the error and it says

no screens found

Motherboard: Winfast K7N415DA (based on nvidia nForce415D chipset)
Graphics card: winfast A250 LE TD (powered by nvidia geforce 4 ti 4200)
Monitor: CTX 1792UA

Also i cant get my raser boomslang to work, if i move the mouse it just moves to random spots on the screen.

Last edited by nihility; 01-09-2003 at 12:01 PM.
 
Old 01-09-2003, 02:47 PM   #2
KevinJ
Member
 
Registered: Feb 2001
Location: Colorado Springs, CO
Distribution: Redhat v8.0 (soon to be Fedora? or maybe I will just go back to Slackware)
Posts: 857

Rep: Reputation: 30
try running "Xconfigurator" to configure your Xwindows again. Choose a conservative resolution and color depth as a test.. if that works.. run it again and tweak it up till you are happy with it.

-KevinJ
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RedHat wont load wannabpunker188 Linux - Newbie 9 09-22-2005 01:02 AM
New install - GUI wont load darazman Debian 7 05-29-2004 08:15 PM
GUI wont load in RH9 (Toshiba Satellite Pro 4200) Ghost9 Linux - Laptop and Netbook 0 05-15-2004 02:29 AM
RedHat 7.1 wont load... Azazel Linux - Newbie 3 04-20-2002 11:38 PM
RedHat 6.2...GUI Doesn't load up Pudgicle Linux - Software 4 04-24-2001 10:39 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:33 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration