LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 04-28-2015, 03:42 AM   #1
ixion22600
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2013
Posts: 23

Rep: Reputation: Disabled
pxe debug


Good morning

I wanted to ask if someone can enlighten me in how to debug the pxe service. I have a pxe server that serves some images of linux flavors, the server is working fine in regards to the direct text and graphical installations. I have also some opensuse distro's that should be installable via ssh and vnc, if I am trying to perform this, nothing is loading anymore after the ready status(respectively after the kernel and initrd is loaded). the options for starting the ssh install are ssh=1, sshpassword=blabla, console=ttyS0,57600 and off-course initrd.

I verified the tftp server logs, everything is looking normal, the same as when the x11 or text installations that work perfectly, firewallis off. dhcp is offering an IP.

Is there some way to debug this issue, I have tried to find something on google but with no luck.

pxe server distro is opensuse 12,3

Thanks in advance.
 
Old 04-29-2015, 02:41 PM   #2
jefro
Moderator
 
Registered: Mar 2008
Posts: 16,357

Rep: Reputation: 2377Reputation: 2377Reputation: 2377Reputation: 2377Reputation: 2377Reputation: 2377Reputation: 2377Reputation: 2377Reputation: 2377Reputation: 2377Reputation: 2377
This has been sitting here so maybe I'll ask a few questions. It may reduce your chance of getting an answer also.

What example page have you been using for this process?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
gdb, debug with separate debug file and different source dir problem a4z Programming 5 10-17-2014 01:55 AM
issue with uefi pxe boot on rhel 6.5 as pxe server geekmaxwell Linux - Networking 3 04-02-2014 02:27 PM
[SOLVED] Not able to debug a library compiled with debug information gregorian Programming 6 10-29-2011 09:53 AM
libc6-debug or glibc-debug fibreoptique Linux - Newbie 2 01-20-2011 07:52 AM
How to debug without having debug section in an executable ? unclesam Linux - Newbie 0 02-02-2006 06:23 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:02 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration