LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Linux Power User Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 01-20-2008, 09:00 PM   #1
millerralf
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2008
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Puppy install "failed" msg


Totally clueless, so plz be gentle:
I'm attempting to install 2.17 from cd ISO and get this:
"copying pup_217.sfs to tmpfs_mounting on(/initrd/)/ pup_ro2...failed", I've installed nothing else Linux. It's a win xp pro notebook with lotsa miles.
 
Old 01-20-2008, 09:32 PM   #2
budword
Member
 
Registered: Apr 2003
Location: Wisconsin
Distribution: Switched to regualr Ubuntu, because I don't like KDE4, at all. Looks like vista on crack.....
Posts: 675

Rep: Reputation: 31
Have you verified the MD5 of the iso ? It could be a bad burn. Try burning the next iso on the slowest setting available, and make sure you are using the latest version of puppy.

Let us know how it turned out....

David
 
Old 01-23-2008, 01:49 AM   #3
millerralf
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2008
Posts: 2

Original Poster
Rep: Reputation: 0
thanks Bud, but still having probs

I tried it with 3.0 as u suggested, and nothing got the xp "boot-loop" and try as I might, couldn't get windows to start until I used the xp install cd as a boot disk. Any ideas, I remain pupless
 
Old 01-23-2008, 02:55 AM   #4
Drakeo
Senior Member
 
Registered: Jan 2008
Location: Urbana IL
Distribution: Slackware, Slacko,
Posts: 3,103
Blog Entries: 3

Rep: Reputation: 325Reputation: 325Reputation: 325Reputation: 325
how much ram do you have. if it is under 512 mb then create a swap partition for pupy thats what i had to do on a old machine. 3.01 puppy did not work on old laptop to many modules that are no longer in the kernel. does it run from the live disk?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
msg while trying to install :- "hdd: lost interrupt???" MPSanders Fedora 1 03-31-2007 01:58 PM
java console wont install "error: Failed dependencies" io13 Linux - Software 2 08-26-2006 06:02 PM
does failed using urpmi messed up my "Install Software" / "mandrake update" ??? sirpelidor Mandriva 1 11-02-2003 09:00 PM
system msg "kernel:___alloc_page:0-order allocation failed nadine.mauch Linux - General 0 08-23-2003 09:40 AM
Can't install: msg "I could not find a Red Hat Linux CDROM" jscarlett Linux - Newbie 6 06-21-2001 09:43 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:57 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration