LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
LinkBack Search this Thread
Old 11-05-2009, 10:25 AM   #1
vek
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2009
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
pup-431.sfs not found


I am trying to run a Puppuy Linux live CD on a Windows 2000 laptop and I keep getting this message: pup-431.sfs not found...dropping out to initial-ramdisk console.

How can I get the live CD to work ...I don't want to install Puppy Linux yet. Please help...I am a complete newbie!
 
Old 11-06-2009, 07:32 PM   #2
Drakeo
Senior Member
 
Registered: Jan 2008
Location: Urbana IL
Distribution: Slackware, Slacko,
Posts: 2,364
Blog Entries: 3

Rep: Reputation: 169Reputation: 169
you need to re-burn the cd. if you are booting with the cd and you are unable to get it up and going please re-burn it.
 
Old 11-23-2009, 05:40 PM   #3
fvalcho
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2009
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
I have the same issue reported trying both pup-431-small and pup-432-full iso's (9660). The files all appear to be burned on the CD, with the correct permissions. pup-4.1 k2-6.25.16 boots fine. IBM T22, 896.12MHZ, P-III Coppermine, IDE ATA Hitachi_DK23CA-2 SCSI disk drive, DVD-ROM GD-S200. Used Imgburn in "Write" Mode to place the ISO to the CD. Been awhile since I burned an ISO image. Did I miss a step?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
pup_412.sfs not found: booting error Nedned Puppy 3 03-10-2010 02:02 PM
Puppy 430 -frugal install. difficulty -'pup-430.sfs (not found) message' Benny7440 Puppy 10 10-27-2009 06:52 PM
Proliant ML370, SmartArray 431 and kernel 2.6 NX-01 Linux - Hardware 3 02-19-2006 02:55 PM
exec: 431: chroot not found, kernel panic, Attempted to kill init! WalGrom Linux - Software 0 12-11-2005 01:37 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:57 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration