LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-24-2004, 12:16 PM   #1
masood_gandhi
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2004
Location: India
Distribution: Redhat 9
Posts: 8

Rep: Reputation: 0
Question Problem with sound


Hi everybody,
I m using redhat 9. I cant play more than one sound simultaniously. For this reason many time i get error "sound card is blocked" while playing XMMS. Is it common or is it due to some config prob. If so then pls give me its solution.
Thanx
 
Old 10-24-2004, 12:20 PM   #2
acid_kewpie
Moderator
 
Registered: Jun 2001
Location: UK
Distribution: Gentoo, RHEL, Fedora, Centos
Posts: 43,417

Rep: Reputation: 1975Reputation: 1975Reputation: 1975Reputation: 1975Reputation: 1975Reputation: 1975Reputation: 1975Reputation: 1975Reputation: 1975Reputation: 1975Reputation: 1975
if you use gnome, use esd output. if you use kde use arts output. you can also try alsa output. you are probably trying to use oss by default, which is crap, old and requires exclusive sound card access to work
 
Old 10-25-2004, 02:24 PM   #3
masood_gandhi
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2004
Location: India
Distribution: Redhat 9
Posts: 8

Original Poster
Rep: Reputation: 0
ya that worked. Thanx
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sound Problem: ESS (ES1869F-Chipset) No Sound computer_kid Slackware 9 08-02-2006 08:41 PM
Other problem with the sound in Mandrake - onboard sound card Swetko Linux - Hardware 24 06-19-2006 03:27 PM
5.1 sound problem (sound blaster live and suse) shadout Linux - Hardware 11 06-24-2005 12:46 AM
No sound, problem with sound card install? ak4me Linux - Hardware 2 03-06-2004 04:01 PM
Sound problem after installing/uninstalling JACK sound server bastupungen Linux - Software 1 02-28-2004 12:50 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 03:56 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration