LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-08-2004, 07:25 AM   #1
Liquid Crystal
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2004
Distribution: Gentoo
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Problem with my SCSI Tape Drive


Code:
dmesg | grep scsi
request_module[scsi_hostadapter]: Root fs not mounted
request_module[scsi_hostadapter]: Root fs not mounted
request_module[scsi_hostadapter]: Root fs not mounted
request_module[scsi_hostadapter]: Root fs not mounted
why am I getting this? I have these entries in my .config file:

Code:
CONFIG_CISS_SCSI_TAPE=y

#
# SCSI support
#
CONFIG_SCSI=y
CONFIG_BLK_DEV_SD=y
CONFIG_SD_EXTRA_DEVS=128
CONFIG_CHR_DEV_ST=y
CONFIG_CHR_DEV_OSST=y
CONFIG_BLK_DEV_SR=m
CONFIG_BLK_DEV_SR_VENDOR=y
CONFIG_SCSI_AHA152X=m
CONFIG_SCSI_AHA1542=m
CONFIG_SCSI_AHA1740=m
CONFIG_SCSI_AACRAID=m
CONFIG_SCSI_AIC7XXX=m
CONFIG_AIC7XXX_CMDS_PER_DEVICE=32
CONFIG_AIC7XXX_RESET_DELAY_MS=15000
# CONFIG_AIC7XXX_PROBE_EISA_VL is not set
# CONFIG_AIC7XXX_BUILD_FIRMWARE is not set
# CONFIG_AIC7XXX_DEBUG_ENABLE is not set
CONFIG_AIC7XXX_DEBUG_MASK=0
CONFIG_AIC7XXX_REG_PRETTY_PRINT=y
CONFIG_SCSI_AIC79XX=m
CONFIG_AIC79XX_CMDS_PER_DEVICE=32
CONFIG_AIC79XX_RESET_DELAY_MS=15000
# CONFIG_AIC79XX_BUILD_FIRMWARE is not set
# CONFIG_AIC79XX_ENABLE_RD_STRM is not set
# CONFIG_AIC79XX_DEBUG_ENABLE is not set
CONFIG_AIC79XX_DEBUG_MASK=0
CONFIG_AIC79XX_REG_PRETTY_PRINT=y
CONFIG_SCSI_AIC7XXX_OLD=m
CONFIG_AIC7XXX_OLD_TCQ_ON_BY_DEFAULT=y
CONFIG_AIC7XXX_OLD_CMDS_PER_DEVICE=32
CONFIG_AIC7XXX_OLD_PROC_STATS=y
CONFIG_SCSI_DPT_I2O=m
CONFIG_SCSI_ADVANSYS=m
CONFIG_SCSI_IN2000=m
CONFIG_SCSI_AM53C974=m
CONFIG_SCSI_MEGARAID=m
CONFIG_SCSI_SATA=y
CONFIG_SCSI_ATA_PIIX=m
CONFIG_SCSI_BUSLOGIC=m
# CONFIG_SCSI_OMIT_FLASHPOINT is not set
CONFIG_SCSI_CPQFCTS=m
CONFIG_SCSI_DMX3191D=m
CONFIG_SCSI_DTC3280=m
CONFIG_SCSI_EATA=m
CONFIG_SCSI_EATA_TAGGED_QUEUE=y
# CONFIG_SCSI_EATA_LINKED_COMMANDS is not set
CONFIG_SCSI_EATA_MAX_TAGS=16
CONFIG_SCSI_EATA_DMA=m
CONFIG_SCSI_EATA_PIO=m
CONFIG_SCSI_FUTURE_DOMAIN=m
CONFIG_SCSI_GDTH=m
CONFIG_SCSI_GENERIC_NCR5380=m
# CONFIG_SCSI_GENERIC_NCR53C400 is not set
CONFIG_SCSI_G_NCR5380_PORT=y
# CONFIG_SCSI_G_NCR5380_MEM is not set
CONFIG_SCSI_IPS=m
CONFIG_SCSI_INITIO=m
CONFIG_SCSI_INIA100=m
CONFIG_SCSI_NCR53C406A=m
# CONFIG_SCSI_NCR_D700 is not set
CONFIG_SCSI_NCR53C7xx=m
# CONFIG_SCSI_NCR53C7xx_sync is not set
CONFIG_SCSI_NCR53C7xx_FAST=y
CONFIG_SCSI_NCR53C7xx_DISCONNECT=y
CONFIG_SCSI_NCR53C8XX=m
CONFIG_SCSI_SYM53C8XX=m
CONFIG_SCSI_NCR53C8XX_DEFAULT_TAGS=8
CONFIG_SCSI_NCR53C8XX_MAX_TAGS=32
CONFIG_SCSI_NCR53C8XX_SYNC=20
# CONFIG_SCSI_NCR53C8XX_PROFILE is not set
# CONFIG_SCSI_NCR53C8XX_IOMAPPED is not set
# CONFIG_SCSI_NCR53C8XX_PQS_PDS is not set
# CONFIG_SCSI_NCR53C8XX_SYMBIOS_COMPAT is not set
CONFIG_SCSI_PAS16=m
CONFIG_SCSI_PCI2000=m
CONFIG_SCSI_PCI2220I=m
CONFIG_SCSI_PSI240I=m
CONFIG_SCSI_QLOGIC_FAS=m
CONFIG_SCSI_QLOGIC_ISP=m
CONFIG_SCSI_QLOGIC_FC=m
# CONFIG_SCSI_QLOGIC_FC_FIRMWARE is not set
CONFIG_SCSI_QLOGIC_1280=m
CONFIG_SCSI_NCR53C8XX_SYNC=20
# CONFIG_SCSI_NCR53C8XX_PROFILE is not set
# CONFIG_SCSI_NCR53C8XX_IOMAPPED is not set
# CONFIG_SCSI_NCR53C8XX_PQS_PDS is not set
# CONFIG_SCSI_NCR53C8XX_SYMBIOS_COMPAT is not set
CONFIG_SCSI_PAS16=m
CONFIG_SCSI_PCI2000=m
CONFIG_SCSI_PCI2220I=m
CONFIG_SCSI_PSI240I=m
CONFIG_SCSI_QLOGIC_FAS=m
CONFIG_SCSI_QLOGIC_ISP=m
CONFIG_SCSI_QLOGIC_FC=m
# CONFIG_SCSI_QLOGIC_FC_FIRMWARE is not set
CONFIG_SCSI_QLOGIC_1280=m
# CONFIG_SCSI_QLOGIC_QLA2100_V4 is not set
CONFIG_SCSI_NEWISP=m
CONFIG_SCSI_SEAGATE=m
CONFIG_SCSI_SIM710=m
CONFIG_SCSI_SYM53C416=m
CONFIG_SCSI_DC390T=m
# CONFIG_SCSI_DC390T_NOGENSUPP is not set
CONFIG_SCSI_T128=m
CONFIG_SCSI_U14_34F=m
# CONFIG_SCSI_U14_34F_LINKED_COMMANDS is not set
CONFIG_SCSI_U14_34F_MAX_TAGS=8
CONFIG_SCSI_ULTRASTOR=m
CONFIG_SCSI_DEBUG=m
CONFIG_SCSI_ISCSI=m
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help w/ SCSI Tape Drive verbal Linux - Hardware 13 05-20-2011 11:10 PM
SCSI Card/Tape Drive Problem Optimistic Debian 8 03-14-2005 03:19 AM
SCSI Tape drive imahdi Solaris / OpenSolaris 1 01-05-2005 01:17 AM
Problem with SCSI tape drive on RH8 machine nicktoop Linux - Hardware 9 02-12-2004 10:10 AM
Problem with SCSI DDS3 tape drive greenhornet Linux - General 1 07-05-2002 08:51 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 12:05 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration