LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-16-2004, 08:55 PM   #1
joker20
Member
 
Registered: Sep 2004
Location: 127.0.0.1
Distribution: Slackware/Ubuntu/CentOS
Posts: 286

Rep: Reputation: 31
problem with lilo...L 9A error


boot="/dev/hda1"

prompt
timeout="600"
root=/dev/hda1

vga="788"
image="/boot/vmlinuz"
label="Linux"
root="/dev/hda1"
read-only
optional
vga="788"




theres my .conf file - i had it workin for a second, but then it screwed up again
 
Old 09-16-2004, 08:55 PM   #2
joker20
Member
 
Registered: Sep 2004
Location: 127.0.0.1
Distribution: Slackware/Ubuntu/CentOS
Posts: 286

Original Poster
Rep: Reputation: 31
it was also asking for me to change video modes

is there a line that i can add to set a mode to automatically load...i want my tux back in the upper left hand corner
 
Old 09-16-2004, 09:02 PM   #3
joker20
Member
 
Registered: Sep 2004
Location: 127.0.0.1
Distribution: Slackware/Ubuntu/CentOS
Posts: 286

Original Poster
Rep: Reputation: 31
if i changed hda1 to hda in the boot line, would that make a difference?
 
Old 09-16-2004, 09:57 PM   #4
michaelk
Moderator
 
Registered: Aug 2002
Posts: 14,930

Rep: Reputation: 1520Reputation: 1520Reputation: 1520Reputation: 1520Reputation: 1520Reputation: 1520Reputation: 1520Reputation: 1520Reputation: 1520Reputation: 1520Reputation: 1520
Yes. That will write lilo to the MBR.
 
Old 09-16-2004, 11:28 PM   #5
joker20
Member
 
Registered: Sep 2004
Location: 127.0.0.1
Distribution: Slackware/Ubuntu/CentOS
Posts: 286

Original Poster
Rep: Reputation: 31
yea i got everything working perfectly now - whew
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lilo error L 07 Problem Boffy Linux - General 0 08-04-2005 05:55 AM
LILO LinuxEBDA error to /usr/bin/gdm error true_atlantis Slackware 0 04-28-2004 02:31 PM
error loading operating system (lilo error) KoKi Slackware 1 03-03-2004 05:46 PM
LILO problem - LI error underberg Linux - Newbie 4 09-03-2003 05:08 AM
Problem with Lilo not updating (yes I ran lilo after changing the conf) webguy Linux - General 2 06-24-2001 08:12 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:16 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration