LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-23-2011, 07:51 AM   #1
Heather.berry2
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2011
Posts: 3

Rep: Reputation: Disabled
Unhappy Problem setting up synology ds1511+ with redhat ent 5.5? lib will not link


Problem setting up synology ds1511+ with redhat ent 5.5? lib will not link. will not install mangment software that is optimized for umbuntu? any suggestions, sorry for being so vegg do not want this on a windows box

email heather.berry2@us.army.mil
 
Old 06-23-2011, 10:55 AM   #2
TB0ne
LQ Guru
 
Registered: Jul 2003
Location: Birmingham, Alabama
Distribution: SuSE, RedHat, Slack,CentOS
Posts: 17,926

Rep: Reputation: 3690Reputation: 3690Reputation: 3690Reputation: 3690Reputation: 3690Reputation: 3690Reputation: 3690Reputation: 3690Reputation: 3690Reputation: 3690Reputation: 3690
Quote:
Originally Posted by Heather.berry2 View Post
Problem setting up synology ds1511+ with redhat ent 5.5? lib will not link. will not install mangment software that is optimized for umbuntu? any suggestions, sorry for being so vegg do not want this on a windows box

email
No idea what you're talking about, so unless you provide details, we can't help. What do you mean by "lib will not link"?? What error(s) do you get, and when do you get them? Where did you get the software you're trying to work with? If the software is for ubuntu, then you may have problems installing it, since some requirement libraries may be in different places, have different names, etc.

Also, we're not going to email you answers...this is a community forum, not the place to come for free, personalized, one-on-one tech support. Unless you participate, you won't get help. And, since you're using RedHat ENTERPRISE, you have access to the RedHat support network...give them a call, since you're paying for RHEL, right?
 
Old 06-23-2011, 11:40 AM   #3
Heather.berry2
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2011
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Wink thanks got it running

(quote=Heather.berry2)? Yes I have a lic for the redhat just thought you guys might know more then anyone, will try to learn more and be more spicific next time. Thanks

Quote:
Originally Posted by TB0ne View Post
No idea what you're talking about, so unless you provide details, we can't help. What do you mean by "lib will not link"?? What error(s) do you get, and when do you get them? Where did you get the software you're trying to work with? If the software is for ubuntu, then you may have problems installing it, since some requirement libraries may be in different places, have different names, etc.

Also, we're not going to email you answers...this is a community forum, not the place to come for free, personalized, one-on-one tech support. Unless you participate, you won't get help. And, since you're using RedHat ENTERPRISE, you have access to the RedHat support network...give them a call, since you're paying for RHEL, right?
 
Old 06-23-2011, 01:17 PM   #4
Heather.berry2
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2011
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Cool

(Quote=Heather)it needed a 64bit library not a 32 bit. I used lib because I cant spell.

Quote:
Originally Posted by TB0ne View Post
No idea what you're talking about, so unless you provide details, we can't help. What do you mean by "lib will not link"?? What error(s) do you get, and when do you get them? Where did you get the software you're trying to work with? If the software is for ubuntu, then you may have problems installing it, since some requirement libraries may be in different places, have different names, etc.

Also, we're not going to email you answers...this is a community forum, not the place to come for free, personalized, one-on-one tech support. Unless you participate, you won't get help. And, since you're using RedHat ENTERPRISE, you have access to the RedHat support network...give them a call, since you're paying for RHEL, right?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Redhat Ent.-4 , libgtop installing problem keanu Linux - Enterprise 0 09-06-2007 01:06 PM
SUSE Ent 9 New Subnet Mask Setting Not Working kevingbender Linux - Networking 0 03-09-2007 11:06 AM
Problem with jni / lib.so creation on RedHat 64 ilough Linux - Software 0 02-24-2006 09:46 AM
Failure Installation REDHAT ent 4 and FC4. Chipset problem Kyiver Linux - Hardware 0 08-10-2005 04:37 AM
Suse ent 9.0 setting Env variables not staying. suncloud Linux - Enterprise 1 03-13-2005 04:13 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:59 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration