LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 09-21-2004, 07:53 AM   #1
sathakarni
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2004
Location: Chennai
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Problem-installing Weblogic 7.0 in Enterprise 3.0


Hi All,


I have downloaded the server702_linux.bin and used the command
chmod a+x server702_linux.bin and then ./server702_linux.bin.

The following Error message has come after initial extraction of 100%:

Error occurred during initialization of VM
Unable to load native library: /tmp/fileZEGxEa/jdk131_06/jre/lib/i386/libjava.so: symbol __libc_wait, version GLIBC_2.0 not defined in file libc.so.6 with link time reference.

Can somebody throw light on this issue, i am totally puzzled about the situation.

with regards,
sathakarni.

Last edited by sathakarni; 09-21-2004 at 09:02 AM.
 
Old 11-09-2004, 06:15 AM   #2
mohan_mohan
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2004
Location: Chennai
Posts: 6

Rep: Reputation: 0
Weblogic on Linux

We are trying to install Weblogic Portal Server 7.0 on Red hat Linux 9.0. We are new to Linux env. Is there is any documentation or support available how this is done. The Linux 9.0 is installed on Intel machine

Any info/help on this will be of great use to us.

Regards
mohan
 
Old 07-10-2006, 05:02 AM   #3
yuva_mca
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2003
Posts: 21

Rep: Reputation: 15
Use the below command to find out whether you have installed libc.so.6 library. If not, Install this binary and try.

rpm -qal|grep libc.so.6

Yuvaraj
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weblogic 7.0 on Linux Enterprise Server 3.0 vijayshah78 Linux - Software 1 07-10-2006 04:49 AM
Problem Installing Red Hat Enterprise 4 yogeshsr11 Linux - Newbie 4 06-27-2005 03:36 PM
Problem installing MySQL 5.0.2-alpha on Red Hat Enterprise ES V3 ETSUSnake Linux - Software 2 03-08-2005 10:24 AM
Problem while installing WebLogic Portal on Linux mohan_mohan Linux - Software 0 11-15-2004 08:41 AM
Problem installing weblogic on linux system R0ss_here Linux - Software 1 11-15-2004 08:39 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:04 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration