LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 08-10-2005, 10:09 AM   #1
porsher_puddles
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2005
Posts: 20

Rep: Reputation: 0
problem installing something went wrong


i downloaded this Name: libkdebase4-devel
Version: 3.3.2-100.1.102mdk
through package control centree after a lengthy download on my dial up all seemed ok but it locked up as it was installing, now the package still shows up in control centre but when i try to tick it to install the timer just spins indefinitely and it won tick, how can i fix this?
 
Old 08-11-2005, 04:18 AM   #2
fouldsy
Senior Member
 
Registered: Jan 2002
Location: St Louis, MO
Distribution: Ubuntu
Posts: 1,284

Rep: Reputation: 47
It sounds like the file itself may be corrupted unfortunately, assuming you are able to install other packages through your package manager (not that familiar with Mandrake). If you do a search for the downloaded file, compare the filesize against the expected file size from the KDE download site. Assuming they match, compare the md5 sums, which is a bit more complicated, to make sure the file is intact. If they don't match or the md5 sums do not match, unfortunately the file itself is corrupt and will need to be download again.
 
Old 08-11-2005, 08:37 AM   #3
porsher_puddles
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2005
Posts: 20

Original Poster
Rep: Reputation: 0
its fixed i dont know how, but i tried to install it a couple more times and it just initialized and went through the process and is working
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installing Tomcat 5.5 where did I go WRONG? bstuart Linux - Software 3 06-14-2005 06:28 PM
Checkinstall Installing to Wrong Home Dir Kenji Miyamoto Slackware 3 05-25-2005 08:21 AM
installing wrong message Mathsniper Linux - Newbie 2 09-03-2004 02:23 AM
Installing an App on Linux - wrong path? Rory in Toronto Linux - Newbie 6 03-30-2004 11:15 AM
Help installing aspell, wrong root pass? kko88 Linux - Software 5 05-17-2003 07:07 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:13 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration