LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-20-2003, 02:10 PM   #1
BarrSpin
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2003
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Angry problem installing rh9


Hi, im trying to install redhat 9 on one of my comps but when it formats and starts installing it freezes. Even in text mode. Does anyone have any suggestions for me?

Im running an AMD k6/2, 88 MB of RAM, 533 Mhz, 20 gig hdd.
 
Old 09-20-2003, 05:09 PM   #2
Saraev
Member
 
Registered: Apr 2002
Location: Los Gatos, CA
Distribution: boring redhat 9
Posts: 163

Rep: Reputation: 30
My personal opinion was that the K6/2 should never have left AMD's fabs; but they did anyway. Do you have some serious fan action going on in there? Those things run very hot.
 
Old 09-20-2003, 07:41 PM   #3
BarrSpin
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2003
Posts: 2

Original Poster
Rep: Reputation: 0
No i don't, i thought it might be because i have low ram. Ive tried a few years back to install an older version of redhat, i think it was 7.2, but it did the same exact thing, do you think i should try a diff distro like slackware
 
Old 09-21-2003, 12:15 AM   #4
Saraev
Member
 
Registered: Apr 2002
Location: Los Gatos, CA
Distribution: boring redhat 9
Posts: 163

Rep: Reputation: 30
A different distro probably won't make much of a difference. I would put a very large fan/heatsink combo on it first, see if that works.
 
Old 09-28-2003, 09:36 AM   #5
MrSmee
Member
 
Registered: Sep 2003
Location: Plano, TX
Distribution: Slack
Posts: 84

Rep: Reputation: 15
re: problem installing rh9

I agree about the K6/2 I seem to remeber having to screw with them a lot to get some unmentioned OS's to even run on them... Chips of that variety should be pretty cheap by now, I'd just go get a diff chip of the same pin footprint, but a diff speed, it seems only the 350 was giving me probs back then
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem in installing mplayer for RH9 rksingh_100 Linux - Newbie 6 10-02-2003 08:02 PM
Installing KD 3.1.4 on RH9 XavierP Linux - Software 6 09-29-2003 03:52 AM
Problem installing RH9/Suse8.2 grannyknot Linux - Software 4 07-18-2003 09:13 PM
winxp problem after installing rh9 g3nk1 Linux - Newbie 4 06-12-2003 02:23 PM
Problem Installing Icons Themes In Gnome 2.2 with RH9 Shodan Linux - Newbie 4 04-29-2003 06:06 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:30 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration