LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 07-10-2009, 07:25 AM   #1
sagarm
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2009
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Smile problem in instaling rhel 4


Hi friends!
iam very much new to linux i want to learn it starting from installation i got a msg " no devices are found in your system"
while it asking to select about auto partitioning.
actually i left 70gb as unpartitioned space for linux
and also it is asking me "add device" and showing a list of drivrs
can any one help me please
 
Old 07-10-2009, 08:09 AM   #2
Dudydoo
Member
 
Registered: Sep 2003
Location: UK
Distribution: I use 'em all ;-)
Posts: 275

Rep: Reputation: 38
It sounds like the installer cannot detect your hard disk controller. How recent is your system? What sort of disks do you have and how are they configured/connected to the system?
 
Old 07-11-2009, 07:56 AM   #3
sagarm
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2009
Posts: 2

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Unhappy i have intel D95---- mother board with dual core processer

Quote:
Originally Posted by Dudydoo View Post
It sounds like the installer cannot detect your hard disk controller. How recent is your system? What sort of disks do you have and how are they configured/connected to the system?
first i thanku my dear friend
and i have intel "D95----" mother board with dual core processer
and i got 4cd's of rhel and one more thing i am using 250gb hard disk 160gb for windows-xp i did not understand about disks connecton configuration
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I have a problem instaling ubuntu 8.4 bergzan Linux - Newbie 4 08-13-2008 11:02 AM
Problem instaling ndiswrapper Atreo Slackware 14 06-26-2006 08:08 PM
problem instaling new languages roee Linux - Software 2 06-09-2006 03:36 AM
Problem Instaling my dial up modem branens Linux - Hardware 1 02-09-2005 06:55 AM
instaling problem Q-Bert Linux - Software 2 07-01-2003 05:34 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:22 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration