LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-27-2010, 12:53 AM   #1
raviteja_s
Member
 
Registered: Jun 2010
Location: India
Distribution: Redhat
Posts: 68

Rep: Reputation: 1
Wink Problem for network ?


root:> service network restart

Shutting down interface eth0: [ OK ]
Shutting down loopback interface: [ OK ]
Bringing up loopback interface: [ OK ]
Bringing up interface eth0:
Determining IP information for eth0...dhclient(12871) is already running - exiting.
exiting.
failed.
[FAILED]


note: i am using vmware in that os rhel 5.4

Last edited by raviteja_s; 10-27-2010 at 12:56 AM.
 
Old 10-27-2010, 01:25 AM   #2
Expeto
Member
 
Registered: Sep 2010
Posts: 30

Rep: Reputation: Disabled
try

root:> killall dhclient
root:> service network restart

or even


root:> killall -9 dhclient
root:> service network restart
 
Old 10-27-2010, 02:01 AM   #3
divyashree
Senior Member
 
Registered: Apr 2007
Location: bbsr,orissa,India
Distribution: RHEL5 ,RHEL4,CENT OS5,FEDORA,UBUNTU
Posts: 1,362

Rep: Reputation: 135Reputation: 135
Quote:
Originally Posted by raviteja_s View Post
root:> service network restart

Shutting down interface eth0: [ OK ]
Shutting down loopback interface: [ OK ]
Bringing up loopback interface: [ OK ]
Bringing up interface eth0:
Determining IP information for eth0...dhclient(12871) is already running - exiting.
exiting.
failed.
[FAILED]


note: i am using vmware in that os rhel 5.4
yes kill the process dhclient(12871) and try again.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem in network in CentOS after restarting network sidkapoor2000 Linux - Networking 3 07-01-2009 01:27 AM
Slackware 10 network configuration. Problem with 8139 network card drivers ! Padmakiran Linux - Networking 8 03-27-2007 07:48 AM
Network Problem with 2 network cards on the same subnet on Redhat seb.its Linux - Networking 6 12-24-2005 04:16 AM
Fine network configutarion but network problem, why? papitu76 Linux - Networking 5 06-17-2004 03:05 PM
2 network cards, 2 network connections - routing problem tvojvodi Linux - Networking 4 02-24-2004 04:26 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:20 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration