LinuxQuestions.org
Did you know LQ has a Linux Hardware Compatibility List?
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 01-12-2011, 04:07 PM   #1
mbodifee
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2011
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Problem connecting to sitecome 300N Wireless Router


I am a Linux newbee.
Running Suse 11.3 (Gnome) on an Acer Aspire 5310 Laptop.
Installed all the default broadcom drivers via install software.

The following I tried:
/usr/sbin/iwlist eth0 scanning
eth0 Interface doesn't support scanning.

bodifee@linux-wv6l:~> /usr/sbin/iwconfig
lo no wireless extensions.

eth0 no wireless extensions.

eth1 IEEE 802.11 Access Point: Not-Associated
Link Quality:5 Signal level:0 Noise level:0
Rx invalid nwid:0 invalid crypt:0 invalid misc:0

So card still not active i seems.
Have deleted and added wireless adapter
PLZ any tips

Regards
Mathieu
 
Old 01-12-2011, 05:37 PM   #2
Snark1994
Senior Member
 
Registered: Sep 2010
Location: Wales, UK
Distribution: Arch
Posts: 1,630
Blog Entries: 3

Rep: Reputation: 345Reputation: 345Reputation: 345Reputation: 345
What's the output of
Code:
ifconfig eth1
?

Also, you say "Installed all the default broadcom drivers via install software" - what drivers are these, exactly? Did your install software tell you they were the right ones for your wireless card? What IS your wireless card?

Last edited by Snark1994; 01-12-2011 at 05:39 PM.
 
Old 01-13-2011, 12:22 PM   #3
mbodifee
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2011
Posts: 2

Original Poster
Rep: Reputation: 0
I could not run ifconf1g eth1. But mysteriously solved itself.
 
  


Reply

Tags
wireless


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Not connecting with the wireless router Cyhaxor Linux - Hardware 2 02-07-2010 07:46 PM
Connecting to wireless router picturestitch Linux - Newbie 1 08-01-2009 09:08 PM
Help connecting to a wireless router jwoz88 Linux - Newbie 4 03-27-2009 04:35 PM
wireless linux not connecting to router pc, windows wireless works glorsplitz Linux - Wireless Networking 1 10-01-2006 07:59 PM
Comcast wireless router not connecting jdknshld Linux - Wireless Networking 2 09-05-2005 04:35 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:04 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration