LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 04-25-2012, 03:52 PM   #1
sam_nyc
Member
 
Registered: Aug 2009
Posts: 41

Rep: Reputation: 1
pls. help with weird interface problem


Hi,

Build CentOS 6.2 on VMware. when I restart the network, I get /org/freedesktop/... (see below )

I restarted many times before on other servers but on this server I see this message. Any thing I did wrong?

Code:
# service network restart
Shutting down interface eth0:  Device state: 3 (disconnected)
                                                           [  OK  ]
Shutting down loopback interface:                          [  OK  ]
Bringing up loopback interface:                            [  OK  ]
Bringing up interface eth0:  Active connection state: activated
Active connection path: /org/freedesktop/NetworkManager/ActiveConnection/9
                                                           [  OK  ]
 
Old 04-25-2012, 04:18 PM   #2
sam_nyc
Member
 
Registered: Aug 2009
Posts: 41

Original Poster
Rep: Reputation: 1
I got it working. after doing yum update. Found it's bug on CentOS 6.2
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't play .pls files in Rhythmbox, closes when I try to load .pls file lqv Linux - Software 2 01-07-2013 08:30 AM
Problem Bridging Wired Interface to Wireless Interface. JivanAmara Linux - Networking 0 08-17-2009 01:25 AM
No-name server, weird problem, pls hint-hint ButterflyMelissa Linux - Server 0 04-06-2009 12:21 PM
Weird, weird apache2 problem atheist Debian 1 09-17-2004 08:26 PM
pls pls pls help me ! i'm tired with httpd config on fedora apache 2.0.48 AngelOfTheDamn Fedora 0 01-24-2004 05:12 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:21 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration