LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 02-11-2011, 12:13 AM   #1
ztw505xyz
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2011
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
On iostat -x


Did anyone use iostat -x?

I have one question on this command. When I type iostat directly, the screen will show

avg-cpu: %user %nice %sys %iowait %idle
4.05 0.00 15.56 0.02 80.37

Device: tps Blk_read/s Blk_wrtn/s Blk_read Blk_wrtn
sda 4.85 18.06 30.26 753341919 1262496579
sda1 0.00 0.00 0.00 3576 216
sda2 1.53 0.08 12.21 3481842 509409352
sda3 0.00 0.00 0.00 1497 0
sda4 0.00 0.00 0.00 2 0
sda5 1.53 0.15 12.19 6322966 508434564
sda6 1.21 0.88 9.44 36503926 393686842
sda7 0.45 1.53 2.07 63705796 86357272
sda8 0.01 0.00 0.10 44206 4324370
sda9 0.15 0.03 1.18 1133198 49140009
sda10 12.36 15.39 96.03 642118854 4006083874

But when I use iostat -x, only sda is shown

avg-cpu: %user %nice %sys %iowait %idle
4.05 0.00 15.56 0.02 80.37

Device: rrqm/s wrqm/s r/s w/s rsec/s wsec/s rkB/s wkB/s avgrq-sz avgqu-sz await svctm %util
sda 0.16 12.23 0.43 4.42 18.06 30.26 9.03 15.13 9.97 0.02 3.15 0.28 0.14

Could anyone help me on this and tell me why? Thanks a lot.


Thanks,
Spencer
 
Old 02-27-2011, 07:28 PM   #2
corp769
LQ Guru
 
Registered: Apr 2005
Posts: 5,817

Rep: Reputation: 1002Reputation: 1002Reputation: 1002Reputation: 1002Reputation: 1002Reputation: 1002Reputation: 1002Reputation: 1002
I know this is a bit old, but I found it in the zero replies...

What kernel are you running?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iostat mohitanchlia Linux - Software 0 08-08-2009 02:13 AM
iostat -En rajaniyer123 Solaris / OpenSolaris 1 01-06-2009 09:48 PM
iostat question hcclnoodles Solaris / OpenSolaris 4 10-16-2006 03:14 PM
iostat Volcano Linux - Newbie 3 10-04-2005 10:28 AM
iostat FragInHell Solaris / OpenSolaris 2 07-02-2004 06:02 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:57 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration