LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Linux Power User Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Closed Thread
  Search this Thread
Old 02-27-2014, 12:42 PM   #1
walidmess
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2014
Posts: 3

Rep: Reputation: Disabled
Unhappy olsr patchfor ns-2.35 ubuntu13.10


hi .
i have installed ns-2.35 . and installation has been successful( because i tried some exemples).
then i have downloaded olsr patch from http://sourceforge.net/projects/um-olsr/
the name of file is um-olsr-1.0.tgz

I have copied "um-olsr-1.0.tgz" in to "/home/ali/ns-allinone-2.35/ns-2.35" and then I did the following steps

1.$ cd /home/ali/ns-allinone-2.35/ns-2.35
2.$ tar zxvf um-olsr-1.0.tgz
3.$ ln -s ./um-olsr ./olsr
but when did the 4th :
4.$ patch -p1 < olsr/um-olsr_ns-2.35_v1.0.patch
i have this:
bash: olsr/um-olsr_ns-2.35_v0.8.8.patch: Aucun fichier ou dossier de ce type.

what should i do exactly ? did i download the correct patch version?

l.e: the other instructions it works correctly:
./configure
$ make distclean
$ ./configure
$ make

please help me..
 
Old 02-27-2014, 01:13 PM   #2
knudfl
LQ 5k Club
 
Registered: Jan 2008
Location: Copenhagen, DK
Distribution: pclos2016, Slack14.1 Deb Jessie, + 50+ other Linux OS, for test only.
Posts: 16,293

Rep: Reputation: 3164Reputation: 3164Reputation: 3164Reputation: 3164Reputation: 3164Reputation: 3164Reputation: 3164Reputation: 3164Reputation: 3164Reputation: 3164Reputation: 3164
Please read the LQ Rules (again) http://www.linuxquestions.org/linux/rules.html
""Do not post the same discussion in more than one forum.""
 
  


Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
olsr patchfor ns-2.35 ubuntu13.10 walidmess Linux - Newbie 3 02-27-2014 12:56 PM
mobile not being recognized by Ubuntu13.04 ravisingh1 Linux - Networking 6 11-14-2013 07:56 PM
Not able to unmount /home in Ubuntu13.04 ravisingh1 Linux - Hardware 14 08-30-2013 05:52 PM
Bluetooth on Ubuntu13.04 not functioning! ravisingh1 Linux - Networking 2 08-26-2013 08:19 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:16 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration