LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 04-11-2003, 10:51 AM   #1
nixnoobie
Member
 
Registered: Apr 2003
Posts: 64

Rep: Reputation: 15
ok red hat wont load progs


Ok someone else MUST have had this problem.. in redhat 7.3 KDE .. sometimes it just decides to NOT load a program. it will sit there and blink its icon cursor for a miniute or two then just dissapear. then the next day it works then the next day it doesnt. ANd i havent touched ANYTHING on the system to make it do that. Redhat network updater wont even load now. what is going on?! any help appreciated.
 
Old 04-11-2003, 12:04 PM   #2
k0ljat
Member
 
Registered: Apr 2003
Location: Underground
Distribution: Slackware
Posts: 103

Rep: Reputation: 15
Re: ok red hat wont load progs

Quote:
Originally posted by nixnoobie
Ok someone else MUST have had this problem.. in redhat 7.3 KDE .. sometimes it just decides to NOT load a program. it will sit there and blink its icon cursor for a miniute or two then just dissapear. then the next day it works then the next day it doesnt. ANd i havent touched ANYTHING on the system to make it do that. Redhat network updater wont even load now. what is going on?! any help appreciated.

I had the same problem with knoppix....
 
Old 04-11-2003, 01:04 PM   #3
Crashed_Again
Senior Member
 
Registered: Dec 2002
Location: Atlantic City, NJ
Distribution: Ubuntu & Arch
Posts: 3,503

Rep: Reputation: 57
Try running these programs that are giving you problems from a shell. You should be able to get a little more insight into why they are not running from the messages.
 
Old 04-11-2003, 05:12 PM   #4
nixnoobie
Member
 
Registered: Apr 2003
Posts: 64

Original Poster
Rep: Reputation: 15
ok i ran it from a shell

i ran 'up2date' from a shell because thats the program RH8 (i updated to rh8 from 7.3 since earlier when i posted that above) and it still wont work. But from the shell i receive this error:

"There was some sort of I/O error: unsupported XML-RPC protocol"

What is that? how do i fix it so i can patch to new kernel? thanks
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Red Hat wont boot! Arrrh Help! robson8112 Linux - General 5 01-11-2004 11:11 AM
red hat 7.0 cant load gamji44 Linux - Software 1 07-08-2003 01:00 AM
Red Hat 9 wont install ThexEndxResult Linux - Software 4 06-10-2003 05:36 PM
Red hat wont boot Jordanl Linux - Software 5 06-08-2003 10:42 AM
Windows Progs on Red Hat CompGeenYuss Linux - General 4 09-10-2001 12:08 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:48 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration