LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 04-10-2015, 06:55 AM   #1
iNC0GNi70
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2015
Distribution: Slackware64 14.2
Posts: 11

Rep: Reputation: 0
Nvidia problems geforce gt 335


Hello everyone im new here and it is my first post, im using slackware 14.1 x64 on an alienware m11xR2 and im havin trouble with Nvidia drivers.

I tried binary and package installations with bumblebee.

Nothing works, GLX doesn't work and after making "nvidia-xconfig" X doesn't start.

I remove the xorg.conf and then X starts but without nvidia and GLX.

Can someone help me ?

Oh, and im french so sorry for my bad english.
 
Old 04-10-2015, 07:34 AM   #2
TobiSGD
Moderator
 
Registered: Dec 2009
Location: Germany
Distribution: Whatever fits the task best
Posts: 17,133
Blog Entries: 2

Rep: Reputation: 4836Reputation: 4836Reputation: 4836Reputation: 4836Reputation: 4836Reputation: 4836Reputation: 4836Reputation: 4836Reputation: 4836Reputation: 4836Reputation: 4836
Have you tried the instructions here?: http://docs.slackware.com/howtos:har...nvidia_optimus
 
Old 04-10-2015, 07:48 AM   #3
iNC0GNi70
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2015
Distribution: Slackware64 14.2
Posts: 11

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Yes.Doesn't work.
 
Old 04-11-2015, 08:57 AM   #4
iNC0GNi70
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2015
Distribution: Slackware64 14.2
Posts: 11

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Eehhh could someone help me ?
 
Old 04-11-2015, 10:25 AM   #5
JeremyBoden
Senior Member
 
Registered: Nov 2011
Distribution: Debian
Posts: 1,141

Rep: Reputation: 235Reputation: 235Reputation: 235
What does
Code:
inxi -Gxx
show?

correction: didn't see the slackware reference...

Last edited by JeremyBoden; 04-11-2015 at 10:46 AM.
 
Old 04-12-2015, 02:51 AM   #6
iNC0GNi70
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2015
Distribution: Slackware64 14.2
Posts: 11

Original Poster
Rep: Reputation: 0
"Command not found"
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6600 problems with nVidia Geforce <Ol>Origy Ubuntu 19 03-14-2007 01:44 PM
Suse Nvidia Geforce 2 ti Problems btreb Linux - Hardware 1 02-22-2005 08:05 PM
Problems with Nvidia GeForce 4 with Mandrake 10 ctux Linux - Hardware 3 08-06-2004 12:59 PM
nVIDIA Geforce 4 Problems Veratien Linux - Software 2 02-25-2003 06:49 PM
problems with the xconfig with a NVidia Geforce 2 Go twitch_83 Linux - General 6 01-20-2003 06:52 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:49 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration