LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Linux Power User Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 02-01-2004, 11:41 PM   #1
innovest_11
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2004
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
nvidia: no devices detected


The nvidia driver is installed. But now another problem:

When i change the Driver "vesa" to Driver "nvidia", then i reboot. The error is "No devices detected. Fatal server error. No screen found."

I have tried putting BusID "PCI:02:00:0" into /etc/X11/XF86Config, but not successful. Any ideas? Thanks.
 
Old 02-02-2004, 04:32 AM   #2
TigerOC
Senior Member
 
Registered: Jan 2003
Location: Devon, UK
Distribution: Debian Etc/kernel 2.6.18-4K7
Posts: 2,380

Rep: Reputation: 49
Tell us what distro you are using. To check exactly what the error is then as root do cat /var/log/XFree86.0.log | more . If you cannot interpret the errors (EE) then post the results here and someone should be able to help you reconfigure your X server.
 
Old 02-02-2004, 09:10 AM   #3
adz
Senior Member
 
Registered: Jun 2003
Location: Sydney
Distribution: Debian, FreeBSD
Posts: 1,713

Rep: Reputation: 53
You said it was installed. I assume you did remember to load the module, right? Also, did you make all the other required changes to XF86Config that the README file suggested?
 
Old 02-02-2004, 10:15 AM   #4
NewtonMan
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2003
Location: Wichita,KS
Distribution: Slackware, CPUBuilders
Posts: 25

Rep: Reputation: 15
And do you have some video, not a lack of video?
If not, so it is your configuration causing you trouble.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
USB Devices not Detected Andorin Linux - Hardware 4 01-09-2006 09:06 PM
(EE) No devices detected. patricodog Mandriva 33 02-28-2005 12:10 AM
X - no devices detected kleptophobiac Linux - Hardware 3 12-16-2003 09:36 AM
nvidia nforce video card not detected siddharth Linux - Hardware 3 10-14-2003 08:03 AM
Debian Woody Xfree86 abit Geforce 4 FX 5200 (EE) No devices detected ---> no screens /su Debian 9 07-21-2003 03:19 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:34 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration