LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
LinkBack Search this Thread
Old 05-10-2011, 01:54 AM   #1
mujtiba
LQ Newbie
 
Registered: May 2011
Posts: 14

Rep: Reputation: 2
ns2 nam not working in fedora 14


hi Sir,
I have installed Ns2.33 and added the patch mobiwan-1.patch. when i tried to run nam, the following is the error i got

manju@manju-desktop:~/Desktop/ns-allinone-2.32/ns-2.32$ nam
nam:
[code omitted because of length]
: no event type or button # or keysym
while executing
"bind Listbox <MouseWheel> {
%W yview scroll [expr {- (%D / 120) * 4}] units
}"
invoked from within
"if {[tk windowingsystem] eq "classic" || [tk windowingsystem] eq "aqua"} {
bind Listbox <MouseWheel> {
%W yview scroll [expr {- (%D)}] units
}
bind Li..."
 
Click here to see the post LQ members have rated as the most helpful post in this thread.
Old 05-10-2011, 03:27 AM   #2
knudfl
LQ 5k Club
 
Registered: Jan 2008
Location: Copenhagen, DK
Distribution: pclos2013.07, Slack14.1 DebWheezy, +50+ other Linux OS, for test only.
Posts: 13,178

Rep: Reputation: 2367Reputation: 2367Reputation: 2367Reputation: 2367Reputation: 2367Reputation: 2367Reputation: 2367Reputation: 2367Reputation: 2367Reputation: 2367Reputation: 2367
Welcome to LQ.

See post # 2 here http://www.linuxquestions.org/questi...11-a-876434/#2

And : Google has 35,000 hits for [code omitted because of length]

..
 
Old 05-20-2011, 01:20 AM   #3
mujtiba
LQ Newbie
 
Registered: May 2011
Posts: 14

Original Poster
Rep: Reputation: 2
how to control link like data rate in ns2 for adhoc network.
can anyone help me in implementing DOS AND DDOS ATTACK in ns2 over adhoc network
 
0 members found this post helpful.
Old 05-23-2011, 01:08 AM   #4
mujtiba
LQ Newbie
 
Registered: May 2011
Posts: 14

Original Poster
Rep: Reputation: 2
respected sir
i downlaoded the patch and then followed the instructions but still i get the error message when run the following command i am using ns2.32 on fedora 14
ns DRR1.tcl
Starting Simulation...
[mujtiba@ddos project result]$ nam:
[code omitted because of length]
: no event type or button # or keysym
while executing
"bind Listbox <MouseWheel> {
%W yview scroll [expr {- (%D / 120) * 4}] units
}"
invoked from within
"if {[tk windowingsystem] eq "classic" || [tk windowingsystem] eq "aqua"} {
bind Listbox <MouseWheel> {
%W yview scroll [expr {- (%D)}] units
}
bind Li..."

need ur respond urgent
thanking in antisapation
 
0 members found this post helpful.
Old 05-23-2011, 01:40 AM   #5
knudfl
LQ 5k Club
 
Registered: Jan 2008
Location: Copenhagen, DK
Distribution: pclos2013.07, Slack14.1 DebWheezy, +50+ other Linux OS, for test only.
Posts: 13,178

Rep: Reputation: 2367Reputation: 2367Reputation: 2367Reputation: 2367Reputation: 2367Reputation: 2367Reputation: 2367Reputation: 2367Reputation: 2367Reputation: 2367Reputation: 2367
Multi posting the same question is against the 'LQ Rules', etc. : Spam.


Read post #2 : Use a binary nam, if you don't do the simple solution =
cd ns-allinone-2.3x/tk8.4x/ &&
wget ftp://ftp.swin.edu.au/gentoo-portage...astevent.patch
&& patch -p0 < tk-8.4-lastevent.patch && cd ../ && ./install

..
 
2 members found this post helpful.
Old 05-23-2011, 09:20 AM   #6
TB0ne
Guru
 
Registered: Jul 2003
Location: Birmingham, Alabama
Distribution: SuSE, RedHat, Slack,CentOS
Posts: 13,772

Rep: Reputation: 2346Reputation: 2346Reputation: 2346Reputation: 2346Reputation: 2346Reputation: 2346Reputation: 2346Reputation: 2346Reputation: 2346Reputation: 2346Reputation: 2346
Quote:
Originally Posted by knudfl View Post
Multi posting the same question is against the 'LQ Rules', etc. : Spam.


Read post #2 : Use a binary nam, if you don't do the simple solution =
cd ns-allinone-2.3x/tk8.4x/ &&
wget ftp://ftp.swin.edu.au/gentoo-portage...astevent.patch
&& patch -p0 < tk-8.4-lastevent.patch && cd ../ && ./install

..
Except this has taken it to a whole new level...he's posted the same thing ELEVEN TIMES, in different threads (not his own), and reopened some that are two years old just to do it. Some he's asking for folks to email him 'urgently'....
 
Old 05-23-2011, 02:18 PM   #7
colucix
Moderator
 
Registered: Sep 2003
Location: Bologna
Distribution: CentOS 6.5 OpenSuSE 12.3
Posts: 10,361

Rep: Reputation: 1909Reputation: 1909Reputation: 1909Reputation: 1909Reputation: 1909Reputation: 1909Reputation: 1909Reputation: 1909Reputation: 1909Reputation: 1909Reputation: 1909
Since this is the original and not hijacking thread, it stays open. mujtiba, we hope in a more constructive participation at LinuxQuestions in the future. And respectful of the LQ rules you accepted upon subscription. Thanks.
 
Old 05-24-2011, 07:30 AM   #8
archtoad6
Senior Member
 
Registered: Oct 2004
Location: Houston, TX (usa)
Distribution: MEPIS, Debian, Knoppix,
Posts: 4,727
Blog Entries: 15

Rep: Reputation: 230Reputation: 230Reputation: 230
For those who have no idea what they're talking about, here are some links:
http://www.isi.edu/nsnam/ns/
http://www.isi.edu/nsnam/nam/

BTW, ns was already in the WikipediaŽ, nam was not. I have updated the nam page as well as the ns entry.

Anyone who is interested & knowledgable, please add to my beginnings there.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
patch for working leach protocol in ns2.34 fedora rajcek Linux - Wireless Networking 4 02-04-2013 06:59 AM
[SOLVED] NS2 Nam Issue atb2010 Linux - Newbie 2 03-17-2011 09:52 AM
problem with opening nam in ns2 MLinux Linux - General 1 11-16-2010 04:01 AM
nam window is not display in ns2 pratapmeher Linux - Newbie 7 10-21-2010 02:08 AM
NAM is not working Nemi Ubuntu 3 03-19-2010 07:58 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:22 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration