LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 02-12-2004, 03:39 PM   #1
ATrx2k
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2004
Location: England
Distribution: SuSE 9.0 Professional
Posts: 23

Rep: Reputation: 15
Question No sound, RealTek ALC650, Redhat 8.0


I'm a Noob

i have a MSI MotherBoard with a RealTek ALC650 sound chip. When KDE and Gnome, when my Redhat .8.0 System starts it shows an error about the sound server. I think i may need a different driver???

Please help!!

Atrx2k
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Realtek ALC650 sound card problems snip128 Linux - Hardware 4 07-10-2005 08:55 PM
No sound, RealTek ALC650, Redhat 8.0 ATrx2k Linux - Newbie 6 06-22-2004 09:20 PM
Mandrake 9.2 + Realtek ALC650 = no sound marto Linux - Hardware 1 03-17-2004 10:46 PM
Problem with IC7-G on sound realtek ALC650 sjhannan Linux - Hardware 1 10-26-2003 02:41 PM
Realtek ALC650 onboard sound Hertzsprung Linux - Hardware 3 10-21-2003 11:05 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:22 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration