LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-25-2013, 03:15 AM   #1
lexiconed
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2013
Posts: 1

Rep: Reputation: Disabled
no sound coming out from gateway mx3225, running linux puppy lucid


i have made full install of linux puppy lucid to my gateway mx3225, but i cant get any sound from my card and has if its not enogh, now i can even see the volume button and i cant find it. i've tried ALSA but nothing, read a couple of threads and thats how i messed with the volume icon and lost it, this is my 4th day getting to know puppy, and i like the size and spped of puppy now if i could only get things installed such as my sound card,(i think) and adobe flash player, and well, if i could only know how o move around this place. by the way, ...how can i get rid of linux mint olivia, im kind of sure i messed the bejevies out of it when i was installing puppy but i think theres a space in there that's allocated and im getting pretty tired but i like how puppy works that im even posting for the very firs time to a linux community, i hope u guys can help thanks
 
Old 07-02-2013, 02:06 AM   #2
Linux MR
Member
 
Registered: May 2013
Location: Pacific North West
Distribution: Red Hat, Scientific, Fedora, openSuSE, Mageia, Mint, Arch
Posts: 57

Rep: Reputation: Disabled
Try ALSA or Pulse audio as suggestions
I have both installed now but I've had previous distros where they conflicted and thus could only have one installed at a time.

YMMV
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sound card not detected in puppy linux (lucid) 5.28 saivikasd Linux - Newbie 4 12-21-2012 01:14 AM
Compiling and running programs in Lucid Puppy 2.5.2 Atharv Patil Puppy 6 03-30-2012 10:15 AM
[SOLVED] Problem with sound in Lucid Puppy 5.2.5 Atharv Patil Puppy 1 02-08-2012 01:18 AM
LXer: Western Digital Scorpio Black 320 GB hard drive dying ... so I'm running Lucid Puppy in the in LXer Syndicated Linux News 0 07-23-2010 05:00 PM
All connections drop after short burst? Gateway notebook mx3225 Mr_Fixit Linux - Wireless Networking 3 09-01-2008 05:25 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:29 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration