LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-21-2009, 02:21 AM   #1
deunan15
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2009
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Question no sound


dear sirs,

I have just installed mandriva 2010 on my laptop hpdv6 my sound is not working but it was detected on my hardware "snd_hda_intel" i already disable pulse audio. please help me what will i do.


thanks
 
Old 11-21-2009, 03:53 AM   #2
Davno
Member
 
Registered: Mar 2004
Location: Montreal, Canada
Distribution: Mandriva 2010.2
Posts: 148

Rep: Reputation: 24
Quote:
Originally Posted by deunan15 View Post
dear sirs,

I have just installed mandriva 2010 on my laptop hpdv6 my sound is not working but it was detected on my hardware "snd_hda_intel" i already disable pulse audio. please help me what will i do.


thanks
Have you tried playing with the sound setting using Kmix.
 
Old 11-21-2009, 09:35 AM   #3
deunan15
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2009
Posts: 2

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Quote:
Originally Posted by Davno View Post
Have you tried playing with the sound setting using Kmix.
yes but still not working.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No sound coming from my sound blaster audigy 2 ZS platinum sound card msab Linux - Hardware 9 12-05-2010 05:10 AM
No sound with Diamond Xtreme Sound 5.1 Sound Card - PCI Port Jmccmw Linux - Software 1 07-30-2009 08:43 AM
no sound from sound blaster PCI sound card using mandrake-linux 10.1 box nila56 Linux - Hardware 2 05-29-2006 02:48 PM
FC2: Sound Card (SiS SI7012) Detect But Donot Play Sound rajanaeem Linux - Hardware 0 10-22-2004 03:41 PM
How to make a sound on Realtec ALC-650 card sound on a Shuttle ST62K? Laurent Linux - Hardware 0 05-30-2004 11:57 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:25 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration