LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-15-2014, 01:27 PM   #16
ickda
Member
 
Registered: Jun 2013
Distribution: linux mint 17
Posts: 59

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled

I told you already, I don't have the original hdd, my old pc's fried and I took its memory. I didn't do nothing to it just stuck it in, took me forever to get internet that time.
Opencrack dosent do encrypted data.
And I`ll give that a try... *gulp*
Thought installing makes me uneasy.
Any alternative besides downloading stuff?
I just don't got the media to do it
And I tried open crack, and if I didn't find Linux cleaning my room I'd be f\_/€d

The only way to beat decrypted files is wath a linux set up, don't exactly know what I be doing, I can't look at the software because no internet...

Last edited by ickda; 09-15-2014 at 01:50 PM.
 
Old 09-15-2014, 01:50 PM   #17
Ztcoracat
LQ Guru
 
Registered: Dec 2011
Distribution: Slackware
Posts: 6,823
Blog Entries: 7

Rep: Reputation: Disabled
Quote:
Originally Posted by ickda View Post
I told you already, I don't have the original hdd, my old pc's fried and I took its memory. I didn't do nothing to it just stuck it in, took me forever to get internet that time.
Opencrack dosent do encrypted data.
And I`ll give that a try... *gulp*
Thought installing makes me uneasy.
Any alternative besides downloading stuff?
I just don't got the media to do it
And I tried open crack, and if I didn't find Linux cleaning my room I'd be f\_/kd
Sorry installing makes you uneasy--
Sorry Open Crack didn't work.

I'll ask one of our Guru's to join your thread for additional help and advice-
 
Old 09-15-2014, 03:53 PM   #18
ickda
Member
 
Registered: Jun 2013
Distribution: linux mint 17
Posts: 59

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Just started to portion it, wish me luck, will update when finished
 
Old 09-15-2014, 08:39 PM   #19
Ztcoracat
LQ Guru
 
Registered: Dec 2011
Distribution: Slackware
Posts: 6,823
Blog Entries: 7

Rep: Reputation: Disabled
Quote:
Originally Posted by ickda View Post
Just started to portion it, wish me luck, will update when finished
Good luck-

-:-Let me know how it goes-:-
 
Old 09-15-2014, 09:32 PM   #20
ickda
Member
 
Registered: Jun 2013
Distribution: linux mint 17
Posts: 59

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
I think I lost power in the middle of(I dont now... portions..) every thing looks good....
How do I figure out if anything happene?

Last edited by ickda; 09-15-2014 at 09:33 PM.
 
Old 09-15-2014, 09:46 PM   #21
Ztcoracat
LQ Guru
 
Registered: Dec 2011
Distribution: Slackware
Posts: 6,823
Blog Entries: 7

Rep: Reputation: Disabled
Quote:
Originally Posted by ickda View Post
I think I lost power in the middle of(I dont now... portions..) every thing looks good....
How do I figure out if anything happene?

If anything went wrong the dmseg command would show errors or warnings in the output.

Is Slacko Puppy up and running properly?
(as far as you can tell)

Run these commands and post the output please
Code:
lspci
And than run:
Code:
lsmod
 
Old 09-16-2014, 10:24 AM   #22
ickda
Member
 
Registered: Jun 2013
Distribution: linux mint 17
Posts: 59

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Click image for larger version

Name:	fuge.png
Views:	14
Size:	140.8 KB
ID:	16457
okay got three more, going to upload them and a explanation.
 
Old 09-16-2014, 10:29 AM   #23
ickda
Member
 
Registered: Jun 2013
Distribution: linux mint 17
Posts: 59

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Click image for larger version

Name:	lsmod.png
Views:	10
Size:	80.2 KB
ID:	16458

Click image for larger version

Name:	lsmod2.png
Views:	14
Size:	82.3 KB
ID:	16459

Click image for larger version

Name:	smod3.png
Views:	12
Size:	78.4 KB
ID:	16460
installed and running linux slacko 5.5.0, or what ever, Internet on and running, one broken windows file, new that was going to happen, can I fix that if so how?
 
Old 09-16-2014, 12:12 PM   #24
Ztcoracat
LQ Guru
 
Registered: Dec 2011
Distribution: Slackware
Posts: 6,823
Blog Entries: 7

Rep: Reputation: Disabled
Quote:
Originally Posted by ickda View Post
Attachment 16457
okay got three more, going to upload them and a explanation.
Please put the output of those commands in code tags.
Open the terminal and run the command than copy it, click on the pound sign and paste in between the code tags.

The code tage sign (#) is 5 icons over to the right of the smiley face when you reply to the thread.

Congrads on installing Linux!

Last edited by Ztcoracat; 09-16-2014 at 12:18 PM.
 
Old 09-16-2014, 02:04 PM   #25
ickda
Member
 
Registered: Jun 2013
Distribution: linux mint 17
Posts: 59

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
sorry but I don't understand?
those pictures where perfect
I just typed in what you told me to type........
 
Old 09-16-2014, 05:03 PM   #26
Ztcoracat
LQ Guru
 
Registered: Dec 2011
Distribution: Slackware
Posts: 6,823
Blog Entries: 7

Rep: Reputation: Disabled
Quote:
Originally Posted by ickda View Post
sorry but I don't understand?
those pictures where perfect
I just typed in what you told me to type........
What you posted is ok it's just easier to read in code tags.

Now that Slacko Puppy is installed and your internet connection is up and running does the system run ok?
 
Old 09-16-2014, 06:05 PM   #27
ickda
Member
 
Registered: Jun 2013
Distribution: linux mint 17
Posts: 59

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
It runs fine and dandy, just that win dont work right, and I is hearing talk about this oracle vm thing?
so yah this is my problem


Click image for larger version

Name:	balls.png
Views:	13
Size:	193.9 KB
ID:	16462

Click image for larger version

Name:	fuck.png
Views:	9
Size:	142.9 KB
ID:	16463


anything I can do to fix that?
also this is gparted and the information thing a mong bob

Last edited by ickda; 09-16-2014 at 06:07 PM. Reason: derp
 
Old 09-16-2014, 06:33 PM   #28
ickda
Member
 
Registered: Jun 2013
Distribution: linux mint 17
Posts: 59

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Click image for larger version

Name:	okay.png
Views:	6
Size:	200.9 KB
ID:	16464
okay got wine to work.... but know this...
 
Old 09-16-2014, 08:54 PM   #29
Ztcoracat
LQ Guru
 
Registered: Dec 2011
Distribution: Slackware
Posts: 6,823
Blog Entries: 7

Rep: Reputation: Disabled
Quote:
Originally Posted by ickda View Post
It runs fine and dandy, just that win dont work right, and I is hearing talk about this oracle vm thing?
so yah this is my problem


Attachment 16462

Attachment 16463


anything I can do to fix that?
also this is gparted and the information thing a mong bob
Code:
/dev/sda/ ntfs System Reserved 100.00MG boot
/dev/sda2 ntfs 244.35GB
So I see your Windows partition on /dev/sda 2 ntfs that's 244.GB is that the one your having trouble getting to boot? You still having the password issue? (can't log in)

I'm not sure what you mean by the Oracle VM thing.
I am not good with virtual machine; sorry.
 
Old 09-16-2014, 08:58 PM   #30
Ztcoracat
LQ Guru
 
Registered: Dec 2011
Distribution: Slackware
Posts: 6,823
Blog Entries: 7

Rep: Reputation: Disabled
@rigor:

Are you good with Windows 7?

I'll look for the tool for Windows Recovery password.

I haven't used Windows in about 4 years:-
 
  


Reply

Tags
lost, noobs, stupidity, technical


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
vsftp - Can access FTP within office network BUT cant access via Internet! kokfei77 Red Hat 2 03-07-2012 08:24 PM
My dialup to my internet provider works but I don't have access to internet jsl06 Slackware - Installation 5 06-12-2011 02:16 PM
[SOLVED] PPPOE server access the internet clients fail to access the internet simbini Linux - Newbie 3 08-31-2010 01:37 AM
Debian Woody: Can't access internet through router, but can access network computers marales314 Linux - Networking 3 06-09-2006 01:33 PM
WIFI WLAN / Cannot access internet but can access the router configuration page?SUSE thomas939 Linux - Wireless Networking 12 12-13-2005 11:28 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:02 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration