LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Linux Power User Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 03-05-2010, 10:06 PM   #1
jekylnhyde
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2010
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
Newbie with YDL on PS3 coming for help with Kboot prompt


i am a newbie who has had a problem with a YDL 6.1 install that started out great and went astray and now i am at a complete loss.

I will go post under the appropriate thread, but am thankful in advance for the help of this site.
 
Old 03-06-2010, 01:26 AM   #2
Simon Bridge
LQ Guru
 
Registered: Oct 2003
Location: Waiheke NZ
Distribution: Ubuntu
Posts: 9,211

Rep: Reputation: 198Reputation: 198
Welcome to LQ - it would help if you would describe what your problem is.
 
Old 03-07-2010, 07:35 AM   #3
jekylnhyde
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2010
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
posted under "YDL 6.1 on PS3 gone very wrong

I thought i would post under the proper forum so it is
under Linux-software>YDL 6.1 on PS3 gone very wrong.
 
Old 03-07-2010, 07:37 AM   #4
jekylnhyde
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2010
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Here is the post copy/pasted

I attempted an install that went well except for the wireless connection would only go active with an unsecured feed. I could not access my secure network. I followed instructions from the site trying various things and ended up at a point exactly as stated in a post from 1 yr ago. There was never a solution posted so i will try again.

ps3av_do_pkt: ps3av_send_cmd_pkt() failed (result=-11)
ps3av_do_pkt: failed cid:10003 res: -11
udhcpc (v1.3.2) started
sending discover...
sending discover...
don't understand action "leasefail"
no lease, failing
route: resolving
kboot:

I tried "install_ps3_1080p" from this point but only receive the message

/init: eval: 1: install_ps3_1080p: not found
kboot:



if i try to load PS3 os with with commands as follows i get errors as such:

kboot: ps3-boot-game-os
ps3flash sb_03: ps3flash_read_write_sectores:48: read failed 0x2050000
os_area_header_read:61: read error: os_area_header
Input/output error
main:551: os_area_read_hp error.
ERROR: can't change boot flag
kboot:
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] how to get kboot for ps3 without a computer ghostface3690 Fedora 1 05-01-2011 07:27 PM
ydl 6.0 help for ps3 (kboot) ?? sharmo Linux - Newbie 2 10-16-2008 07:57 AM
Cannot get past install at kboot prompt - YDL 6.0 on PS3 valentino46 Linux - Newbie 7 08-22-2008 06:25 PM
Proper OTHEROS YDL Kboot marcus75 General 0 04-10-2007 08:35 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:37 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration